Televizoarele Sony BRAVIA primesc pentru a patra oară consecutiv un premiu EISA. “Cu modelul KDL – 55W905A, Sony a dezvăluit noul său display LED Triluminos și a doua generație de procesoare de imagine X-Reality Pro. Rezultatul constă într-o imagine impecabilă, culori vibrante, realiste și o excelentă claritate a mișcării, atât de necesară în redarea sporturilor, filmelor și jocurilor, în timp ce sistemul de difuzoare livrează o experientă audio memorabilă. O interfață nouă de utilizare face televizorul ușor de folosit, la fel și caracteristicile tehnologiei NFC și aplicația TV SideView. O ramă subțire din aluminiu și suportul care atrage toate privirile conferă modelului KDL – 55W905A aspectul distinctiv al designului “Sense of Quartz”, au declarat membrii organizaţie EISA.

Acest model de vârf oferă și o experiență de vizionare interactivă permițându-le utilizatorilor să controleze televizorul prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Televizorul este disponibil în variante de 102 cm, 116 cm şi 139 cm. Preţul unui model cu diagonală de 102 cm este de 6.500 de lei.

EISA este o organizaţie a publicaţiilor multimedia din care fac parte 50 de publicații din 19 ţări. Anual, asociaţia acordă premii celor mai bune produse prezentate în paginile revistelor membre EISA, la următoarele categorii: audio, video, home theatre, fotografie, electronice auto şi dispozitive mobile.