Surse apropiate clanului Duduianu au declarat pentru cancan.ro, că la aflarea veștii că fiul său Emi a murit, tatăl său a suferit un infarct.

Sursele citate au mai precizat că Emi Pian a fost ucis de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila, iar confictul care a dus la moartea lui Emi a plecat de la un joc de barbut, ne-au mai dezvăluit surse apropiate lumii interlope.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Haos în doar câteva ore

În această dimineață, Nicolae Duduianu, zis și Emi Pian, șeful clanului Duduianu a fost înjunghiat mortal într-un scandal cu membrii unui clan rival, pe o stradă din zona cartierului Giulești, din Sectorul 6.

Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei care a fost sesizată printr-un apel la 112.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la
spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, se arată în comunicarea Poliției.

Clanul Duduianu este cel mai temut clan de interlopi care acționează în București, fiind unul dintre cele mai vechi din Capitală. În principiu, întreg clanul se ocupa cu șantaj, cămătărie, proxenetism și trafic de droguri.

„A murit șeful României, Emi Pian, Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un prieten de-al său pe Facebook.