Tragedie fără precedent la România Tv. Mădălina Ciocan, colega lui Victor Ciutacu, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de realizatorul tv.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta susține că Mădălina Ciocan a fost un om excepțional cu poftă de viață și o inimă mare, dar și un profesionist adevărat respectat și îndrăgit de toți colegii, dar și de invitații care veneau în platoul România TV.

Victor Ciutacu a mai menționat că deși suferea de o boală cruntă, Mădălina a fost cea care l-a convins pe Gigi Becali să doneze diferența de bani necesară pentru operația lui Seby Duta în campania umanitară uriașă care a fost dusă la capăt cu greu.

Totodată, aceasta a mai adăugat că pierderea suferită a venit mult prea devreme.

Doliu la România Tv

„Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan. Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pana, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt.

Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

De menționat este faptul că, pe lângă pierderea de la România Tv, în cursul zilei de uni și Antena 3 a pierdut un important corespodent. Este vorba despre jurnalistul Mihai Leder, care s-a stins din viață, luni, la vârsta de 58 de ani

Potrivit informațiilor transmise de Antena 3, Mihai Leder era corespondent la Antena 1, pe judeţul Bistriţa-Năsăud, din anul 2000, iar din anul 2005 a devenit corespondent al Antena 3.

În ceea ce privește cauza morții, potrivit sursei citate, în urmă cu o săptămână, starea de sănătate a jurnalistului s-a degradat. El a fost transportat la spitalul din Bistriţa, acolo unde a fost internat pe secţia ATI. Ulterior, Mişu a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj, însă toate eforturile depuse de medici au fost în zadar. Inima acestuia s-a oprit.