A murit Andrei Carantino, fostul soț al Monicăi Anghel

Decesul a fost anunțat de o apropiată a familiei, jurnalista Roxana Dima, și confirmat de colegi ai doctorului Andrei Carantino, conform informațiilor transmise de evz.ro

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

Era specialist în chirurgie plastică

Medicul primar Andrei Carantino era specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă, Doctor în știinte medicale, Master Managementul Serviciilor de Sănătate, potrivit informațiilor oferite pe site-ul Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”.

Potrivit sursei menționate, fostul soț al Monicăi Anghel a murit în ziua vineri, 7 mai, la ora 10:30. De asemenea, doctorul ar fi avut probleme medicale mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut ar fi suferit o ruptură de aortă. Amintim că medicul s-a născut în data de 5 martie 1960 și abia împlinise 61 de ani, conform datelor din CV-ul său.

Monica Anghel l-a cunosut pe dr. Andrei Carantino în anul 1994. Atunci, artista avea dureri cumplite, în urma unei operații nereușite în zona abdominală. Cel care a salvat-o a fost chirurgul Andrei Carantino. În același an, cei doi s-au căsătorit iar căsnicia lor a durat 11 ani. În 2005, cei doi au decis de comun acord să divorțeze.

Potrivit informațiilor relatate în presă la vremea respectivă, motivul care a dus la despărțire a fost faptul că profesiile le ocupau foarte mult timp. Astfel, din cauză că se vedeau destul de rar, au apărut neînțelegerile iar divorțul a devenit varianta optimă pentru cei doi.