Potrivit ultimei informări transmise de Poliția Capitalei, criminalul care și-a ucis soția este un bărbat în vârstă de 37 de ani. Surse judiciare au precizat pentru Gândul că acesta și-ar fi lovit partenera de viață cu un ciocan în cap, iar în momentul în care a observat că aceasta a rămas fără suflare, i-a tăiat și gâtul.

Imediat după ce a săvârșit fapta de cruzime, bărbatul a plecat în oraș însă nu înainte de a suna un vecin și a-i povestii tot ceea ce s-a întâmplat.

La doar câteva ore după telefonul dat de vecinul criminalului, oamenii legii din cadrul secției 19 de Poliție l-au prins pe făptaș. În ceea ce privește cadavrul femeii, acesta urmează să fie ridicat și transportat la INML pentru a se putea efectua necropsia.

De menționat este faptul că, soția și criminalul aveau împreună doi copii, atât o fată cât și un băiat, urmând să se stabilează în curând și ce se va întâmpla cu aceștia.

Tragedie fără precedent în București

Amintim faptul că, după ce a comis crima, ucigașul i-a povestit vecinului său tot ceea ce s-a întâmplat, iar bărbatul nu a stat pe gânduri și a sunat imediat la 112 povestind toate cele întâmpalte, inclusiv faptul că bărbatul care și-a ucis soția a plecat imediat de la fața locului.

Oamenii legii au ajuns imediat la scena de groază, unde au constat decesul femeii.

„Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunțat că și-a lovit soția și că această a decedat. Ulterior bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

În ceea ce privește cercetările, acestea sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

În același timp, polițiștii fac acum cercetarea locului faptei, iar la Secția 19 urmează să fie audiat autorul crimei.