Premierul Ludovic Orban pare să aibă lipici la paparazzi. Șeful de la Palatul Victoria a dat curs unei invitații în Centrul Vechi al Capitalei, iar totul a luat o turnură neașteptată.

A apărut o nouă poză cu Orban

Ludovic Orban a primit invitația unui prieten de a merge în Centrul Vechi în această seară. Premierul nu a fost singur la terasă.

Orban a fost suprins în Centrul Vechi, în primul weekend de relaxare cu terasele oficial deschise. Șeful Guvernului era însoțit de doi dintre colaboratorii săi. Este vorba despre Ionel Dancă, șeful Cancelariei, și despre consilierul Andi Manciu.

Orban a ajuns în Centrul Vechi la invitația unui prieten care este bucuros că și-a putut deschide terasa. „Răspund la invitația unui bun amic, care de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine”, a explicat Ludovic Orban.

Imediat după ce Orban a fost surprins, o nouă imagine a apărut pe Internet și s-a viralizat imediat. Premierul a fost fotogafiat în timp ce bea bere în compania apropiaților săi. Unul dinte apopiații Liei Olguța Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, a postat imaginea pe facebook.

„Cum era aia cu Orban care nu mai bea de 15 ani?!
😂😂😂😂
Repet: proastă acțiune de PR!
Nu că toate femeile ați vrea să se uite un bărbat la voi cum se uită Orban la bere?!
😂😂😂
P.S.: să îl învețe cineva cum să bea ca să nu mai bage nasul în halbă! Îi zice Codul Bunelor Maniere!”, a scris Vasilcoiu.

 

De altfel, Vasilcoiu este cel care a postat pe intenet și celebra poză de la Guvern, atunci când Ludovic Orban își invitase șefii de cabinet în birou. Atunci, premierul a fost amendat pentru că a fumat într-un spațiu închis.