Liviu Dragnea a dat-o de gol! Ce a făcut fiica fostului lider PSD cât timp acesta era la închisoare

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a precizat că nu s-a opus niciodată relației dintre fiica sa și Alex Mațaev, subliniind că și-a dat și acordul pentru ca cei doi să se căsătorească.

Liviu Dragnea spune că fiica sa și iubitul ei au venit să-l viziteza la închisoare și l-au întrebat dacă se pot căsători. Cu toate că nu putea să participe la evenimentul frumos din viața fiicei sale, Liviu Dragnea a dezvăluit că le-a spus că nu aștepte după el să iasă din închisoare.

”Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni.

S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo.”, spune fostul lider PSD.

Unde a avut loc nunta

Alexandra Dragnea a decis să se căsătorească cu Alex Mațaev în vara anului trecut. Cei doi au făcut căsătoria civilă în Alexandria, județul Teleorman.

După căsătoria civilă, cei doi au dat o mică petrecere care a fost organizată la hotelul pe care familia Dragnea în deține în Turnu Măgurele.

Cu toate că cei doi au domiciliul oficial în Alexandria, fiica lui Liviu Dragnea și soțul ei locuiesc mai mult în București.