Un fost premier lansează un atac dur la adresa lui Victor Ponta: Cât de ipocrit și mincinos să fii?

Declarația lui Mihai Tudose a fost făcută în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde fostul premier a explicat de ce a demisionat și ce anume l-a deranjat în relația cu Victor Ponta.

„E mincinos, nu are cuvânt, nu conteaza nimeni pentru el. Există doar el și interesele lui. Nu poți să te duci împreună cu el să discuți și să mai fie și altcineva, să încercăm să facem ceva împreună și după ce pleacă unul să spui: da, mă, e ușor de dat din gură. De-asta am plecat. Nu pot să fac așa ceva. El a fost un om, după ce a pățit-o în 2015, el m-a căutat.

După alegerile europarlamentare când s-a văzut șef de partid a revenit Victor Ponta cel dinainte. Dragnea era previzibil, el nu. Și încă o chestiune: eu am luat la Brăila 36%, el a luat 10% la Gorj, la el acasă. Cât de ipocrit și mincinos să fii?”, a spus Mihai Tudose.

Mihai Tudose l-a ironizat și pe actualul premier

Amintim că Mihai Tudose a lansat anterior un atac și la adresa actualului premier, Florin Cîțu.

„În aceeași inspirată zi de vineri, premierul Cîțu amenința de la Zalău: „Am un mesaj pentru cei care lucrează la PNRR: nu veți merge în concediu până când acest PNRR nu va fi aprobat. Românii își pun mari speranțe, să tratați cu mare, mare atenție toate observațiile Comisiei. Dacă din cauza unei tratări superficiale, la orice nivel, acea persoană pleacă acasă, nu ne jucăm”. Ce vorbești, puștiule, gata cu joaca?!

Asta după ce același Florin Cîțu postase halucinant: ”Vești extraordinare din economie! Investițiile nete în economie cresc cu aproximativ 10%. Continuăm în acest ritm și depășim cele mai optimiste estimări de creștere economică”. Ce-ți mai duduie trotineta, Florinele! Ăsta-i ca șoricelul care țopăie fălos pe lângă elefant și-i zice: tropăim, tropăim?!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin