Accident tragic în România.O mașină în care se aflau patru persoane s-a răsturnat, duminică, într-o râpă din judeţul Bacău, două persoane fiind resuscitate la faţa locului. Manevrele nu au dat însă rezultat, un tânăr şi o femeie fiind declaraţi decedaţi, iar alte două persoane au fost rănite, relatează News.ro.

Accidentul s-a produs în satul Filipeşti, comuna Bogdăneşti, din judeţul Bacău.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 22 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 11, din direcţia Braşov către Oneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din impact a rezultat decesul a două persoane, un tânăr de 19 ani şi o femeie de 53 de ani, şi rănirea conducătorului auto şi a unui pasager de 42 de ani”, a anunţat Poliţia Judeţeană Bacău.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Traficul se desfăşoară pe un sens de mers.

Tragedia care a zguduit România

Tot astăzi, România a mai fost zguduită de o veste cutremurătoare. Într-un conflict de familie, în județul Ilfov, un bărbat a intrat într-o casă unde locuiau fosta sa soție cu mama ei, și le-a înjunghiat pe ambele femei. Femeia de 49 de ani a murit, transmite digi24.ro, în timp ce medicii fac eforturi pentru a o stabiliza pe bătrână, care de asemenea este în stare critica.

La fața locului ar fi fost trimis și un elicopter. După ce le-a înjunghiat, bărabtul s-a sinucis

În urmă cu o săptămână, o altă crimă s-a petrecut în România. un bărbat din Capitală și-a înjunghiat mortal fosta iubită sub ochii mamei și copilului acesteia. La ceva timp după crima comisă, bărbatul a fost găsit fără suflare după ce și-a pus capăt zilelor.

La momentul agresiunii, în casă se afla şi un minor de 4 ani. Nu se ştie deocamdată dacă este vorba despre copilul celor doi.