Mihai Mărgineanu a dezvăluit un episod nu tocmai plăcut care ar fi avut loc în timpul Premiilor Gopo. Mărgineanu, care este un cântăreț și compozitor român de muzică folk si pop rock, a dezvăluit că organizatorii au adus la evenimentul supranumit “Oscarurile românești” o trupă “hidoasă de manele”.
“Aseara, la Gopo, organizatorii au adus pe scena o hidoasa trupa de manele.
Aseara, la Premiile Gopo, cel mai cu staif eveniment al culturii cinematografice romanesti, organizatorii au adus pe scena o trupa formata din niste rromi plinuti si cu ‘maiouri’ peste burti nesimtite care au ‘facut un program’ de manele.
Aseara la Premiile Gopo am vazut varfuri ale culturii noastre aplaudand stingheri si din bun simt o trupa de manelisti .
I-am simtit stingheri si speriati, ca pe timpul comunismului cand trebuia sa aplauzi ca sa te vada securistul cum ca nu esti retrograd si destabilizator.
Aseara , la Premiile Gopo, vazand atata subcultura injectata in cultura m-am convins ca Romania este in metastaza stadiul final si ca nu mai apucam nici tratamentul paleativ.
Eu macar am unde sa ma duc . Dar voi ? …”, a comentat acid, pe pagina sa de socializare, Mihai Margineanu.
La Premiile Gopo, 19 lungmetraje românești lansate în cinematografe în 2018 au fost luate în considerare de juriu pentru desemnarea nominalizărilor la cea de-a 13-a editie a Galei. Premiul Publicului pentru producția autohtonă cu cel mai mare succes la box-office în 2018 a mers către “Moromeții 2”. De altfel, filmul „Moromeții 2” a avut și cele mai multe nominalizări.