Anul acesta Electric Castle va avea loc în perioada 17 – 21 iulie, pe domeniul Castelului Banffy din Cluj.

Biletele pentru o zi de festival costă între 199 şi 299 de lei, iar abonamentul care cuprinde toate zilele costă 499 lei. Tichetele pot fi cumpărate online, de pe electriccastle.ro.

Unul dintre cele mai emblematice personaje rock ale momentului este Fred Durst, care va fi și el prezent împreună cu trupa la Electric Castle. Limp Bizkit a fost nominalizată la premiile Grammy de trei ori. Cele cinci albume lansate între 1997 și 2011, s-au vândut în peste 40 milioane de exemplare. Limp Bizkit va concerta acum pentru a doua oară în România. Trupa fost printre primele care a combinat două stiluri muzicale complet diferite, respectiv rock și rap.

De departe cea mai neașteptată apariție de anul acesta este artistul Nils Frahm. Pianist și compozitor, acesta are o abordare pentru muzica clasică, pe care o combină cu elemente de muzică electronică. Unii îi descriu concertele ca pe niște experiențe hiptnotice. Frahm este unul din puținii artiști ai genului ale cărui concerte sunt în permanență sold out.

Grupurile Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars şi Bring Me the Horizon vor fi capetele de afiş ale Electric Castle 2019.