Nu vă faceți griji, totuși, nu este vina dvs. Abilitatea creierului dvs. de a vă distrage este unul dintre modurile în care strămoșii noștri au supraviețuit în sălbăticie când au trebuit să observe rapid lucruri, precum leii flămânzi. Dacă sunteți gata să vă puneți creierul la curent cu lumea modernă, vă putem ajuta.

Utilizând gadgeturile de birou potrivite, puteți să vă îmbunătățiți concentrarea pentru a crește productivitatea la locul de muncă. Gadgeturile tehnice vă pot ajuta, de asemenea, să economisiți timp, făcând sarcinile zilnice mai rapide decât oricând.

Sunteți gata să faceți mai multă muncă în mai puțin timp? Citiți mai departe pentru a afla despre 6 gadgeturi care sporesc productivitatea.
1. Gadgeturi pentru prevenirea durerilor de spate
Este greu să vă concentrați atunci când suferiți. Cercetările arată că a sta jos mult timp poate duce la tensiunea arterială ridicată, colesterol crescut și, bineînțeles, dureri de spate. Dacă slujba dvs. necesită să stați mult jos, ați putea beneficia de utilizarea unui gadget de birou care vă ajută să mențineți o postură adecvată.

De exemplu, puteți cumpăra un dispozitiv mic care se atașează pe spate. De fiecare dată când începeți să vă înclinați, dispozitivul va emite o vibrație ușoară.

Folosind un dispozitiv de corectare a posturii, puteți începe să vă antrenați mușchii pentru a sta corect. De asemenea, puteți utiliza o pernă de sprijin lombară pentru a vă menține coloana vertebrală dreaptă.
2. Scanner portabil
Indiferent dacă lucrați de acasă sau la birou, un scanner vă poate economisi nenumărate minute în fiecare zi. Un scanner portabil portabil complet detașat folosește, de obicei, un card SD.

Puteți pur și simplu să scanați documentul și să îl descărcați pe computer ulterior. Pentru a funcționa, scannerul va trebui să se conecteze la un desktop sau laptop.
3. Proiector inteligent
Proiectoarele inteligente sunt dispozitive portabile mici care fac afișarea informațiilor convenabilă și ușoară. Cele mai recente proiectoare inteligente sunt capabile să se conecteze la telefonul mobil sau rețeaua de acasă.

Veți vedea că este ușor să vă integrați proiectorul inteligent cu majoritatea dispozitivelor. De asemenea, în loc să folosiți becuri dure, veți folosi o sursă de lumină LED pentru a proiecta imagini pe orice suprafață.

Abilitatea de a proiecta rapid imagini și informații facilitează finalizarea proiectelor de grup. Vă sugerăm să căutați un proiector inteligent care să vină și cu o funcție de control vocal. Apoi, îi puteți cere pur și simplu Asistentului Google să pornească proiectorul, în loc să fiți nevoit să o faceți singur.
4. Unitate flash wireless
Fără îndoială că probabil știți ce este o unitate USB sau o unitate flash. Cu toate acestea, știați că acum există unități flash wireless?

După încărcarea unității flash de pe Mac sau PC, va fi gata de funcționare. În loc să fie nevoie să conectați unitatea la computer pentru a descărca sau încărca, unitatea poate funcționa ca un dispozitiv de stocare extern fără fir. Cele mai bune unități wireless sunt capabile să transmită conținut pe mai multe telefoane și tablete în același timp.
5. Instrumente ergonomice pentru creșterea productivității
Anterior am menționat că menținerea unei posturi adecvate vă poate ajuta să evitați durerile de spate. Pe lângă sprijinirea spatelui, ar trebui să vă creați și un spațiu de lucru ergonomic. Iată o listă scurtă de gadgeturi ergonomice de birou:

● Scaun reglabil
● Birou pentru stat în picioare
● Spătar pentru picioare

Căutați un scaun care are o înălțime reglabilă, precum și adâncimea reglabilă a scaunului. Cu cât scaunul este mai reglabil, cu atât vă va fi mai ușor să îl personalizați, pentru a vă satisface nevoile.
6. Capsator electric
Următorul pe lista noastră de gadgeturi tehnologice care sporesc productivitatea este capsatorul electric. Puteți economisi mult timp folosind un capsator electric, mai ales dacă lucrați cu o grămadă mare de hârtii.

În loc să trebuiască să vă luptați cu un capsator vechi depășit, unul electric poate capsa hârtiile împreună într-o secundă sau mai puțin. Nu numai că veți economisi timp, dar mâinile dvs. nu vor obosi la fel de repede ca atunci când folosiți un capsator manual. Prin urmare, veți putea face mai multă muncă decât ați putea în mod normal.