Zona de nord a Bucurestiului este cea mai cautata zona destinata dezvoltari lor imobiliare, cu precadere de lux. Pornind de la pretul de  4.350.000 de euro si coborand  pana la 650.000 de euro, compania imobiliara Regatta a realizat un top al celor mai cautate vile nou construite. Acestea valoreaza in total 19,5 milioane de euro.

0-14083-capital01.jpg

Primul loc este ocupat de o vila amplasata in apropierea padurii Baneasa. Intinsa pe un teren de 4.000  mp, cu o suprafata construita de 1.200 mp si construita pe subsol + parter + etaj,  aceasta locuinta este dotata cu piscina acoperita, bar, sauna, fitness sau cinema. Printre facilitatile oferite se numara spatiu tehnic, spalatorie, spatiu de depozitare. Parterul este structurat pe hol, living, dinning, bucatarie, toaleta, terasa si dormitor pentru personalul de serviciu, in timp ce la etaj sunt amplasate trei dormitoare, doua bai si terasa. Pe langa gradina generoasa, pentru relaxare si fitness exista o piscina si un teren de tenis. Pretul final al vilei se ridica la 4,350,000 Euro.

0-14084-cap02.jpg

Pe locul al doilea se claseaza o alta vila din Baneasa, amplasata in apropierea Scolii Americane si a padurii. Avand o suprafata de teren de 2.996 mp si o suprafata construita de 860 mp, aceasta dispune de mult spatiu verde. Structura este clasica, avand living si dining la parter, bucatarie, uscatorie, camera de utilitati, oficiu. La etaj sunt trei dormitoare mari cu doua bai complete, iar mansarda  ofera open space, o baie completa si un spatiu de depozitare. Acestora li se adauga finisajele si amenajarile precum gresie in bucatarie si baie, bucatarie complet utilata, sistem de incalzire propriu si de aer conditionat, generator si ferestre tratate pentru conditii variate de vreme.
Capacitatea garajului permite spatiu suficient pentru trei masini. Pretul de vanzare se ridica la 3.200.000 de euro.

0-14085-cap03.jpg

Pe locul al treilea se afla un imobil localizat in zona rezidentiala Snagov, in complexul Pacea. Suprafata totala de teren este de 5.000 mp, iar suprafata construita acopera 1.000 mp. Un avantaj unic il reprezinta cei 40 mp deschidere la lac, un plus pe langa calitatea si designul special al imobilul construit pe parter +etaj. Incaperile sunt impartite pe living, bar, birou, dormitor, grup sanitar si jacuzzi pentru sase persone la parter, iar la etaj cladirea este completata de trei dormitoare, living, baie, sauna, dressing si terasa.

Constructia ofera solutii pentru toate necesitatile dispunand si de corpuri anexe precum imobil pentru oaspeti: dormitor si baie, dar si bucatarie de vara si doua pivnite. Finisajele si amenajarile realizate la cel mai inalt standard sunt destinate relaxarii si modalitatilor de petrecere a timpului liber, oferind teren de tennis cu vestiar, ponton si ambarcatiuni, gradina de trandafiri, doua garaje si paza asigurata permanent.  Pretul final ajunge la 3.000.000 de euro.

0-14086-cap04.jpg

A patra pozitie este ocupata de o vila aflata in zona Baneasa, cu o suprafata de teren de 1.150 mp si o suprafata construita de 420 mp cu 169 mp amprenta la sol. Este construita pe subsol + parter + 2 etaje, dintre care subsolul dispune de camera tehnica, spatiul de depozitare, iar parterul ofera hol, living, dining, bucatarie, birou, grup sanitar si terasa.

La etajul intai confortul sporit este asigurat de doua dormitoare, doua bai, dressing si terasa caraterizate. Etajul al doilea este un loc de relaxare cu open space, dormitor, baie si terasa. Exteriorul ofera atat spatiu verde, cat si piscine incalzita. Bunul gust se remarca in finisajele si amenajarile de calitate precum parchet, gresie, faianta, jacuzzi, sistem de alarma si de monitorizare video, cu poarta de acces automatizata. Pretul de vanzare este de 1.800.000 de euro.

0-14087-cap05.jpg

Urmeaza pe locul cinci tot o vila din Baneasa, de data aceasta pe o suprafata de teren mai mica: 600 mp si o suprafata construita de 360 mp si o terasa de 110 mp. Vila construita pe parter + etaj + mansarda este construita futurist si ofera dotari  ultra moderne. Mergand pe ideea de intimitate, la parter sunt amplasate holul, livingul, diningul, o bucatarie, birou, baie si garaj, iar la etaj sunt trei dormitoare, doua bai si dressing. Mansarda ofera un alt living, dormitor, baie si terasa.  Finisajele de import sunt de inalta calitate, cu parchet de salcam, gresie, faianta, aer conditionat, sistem de alarma, poarta automata, mobilier si aparatura de bucatarie. Pretul ajunge la 1.500.000 de euro.

0-14088-cap06.jpg

A sasea in top este tot o vila din Baneasa, la cateva minute distanta de padure. In ciuda faptului ca este evaluata la acelasi pret cu cea de pe pozitia cinci, analistii Regatta i-au atribuit o pozitie inferioara luand in calcul diferenta de stil arhitectural. Suprafata de teren ajunge la 2.000 mp din care cea construita are 700 mp cu o suprafata utila de 425 mp. Curtea se intinde pe 1.300 mp, iar 100 mp sunt destinati garajului dublu exterior si spatiului de depozitare.

Vila este structurata pe subsol + parter + 2 etaje.  Parterul este alcatuit din hol, birou, living, dressing si baie iar etajul intai ofera trei dormitoare in care se pastreaza stilul characteristic, doua bai, living, dressing si doua terase. La etajul doi gasim inca o camera, o baie si un dressing. Finisajele includ parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica. Imobilul are piscina exterioara, iar spatiul verde cuprinde o mini livada si un foisor.

0-14089-cap07.jpg 

Am ajuns la locul sapte ocupat de un imobil din zona Baneasa-Pipera, care dispune de 1600 mp de teren, cu o suprafata construita de 475 mp din care 400 mp utili. Imobilul este dispus pe parter + etaj+ mansarda. Parterul constituie un spatiu intim si prietenos, alcatuit din hol, living, dining, bucatarie, baie, dar si spatiu tehnic, spalatorie si terasa. Doua dormitoare matrimoniale si doua simple sunt amplasate la etaj, plus baie. Inclusiv mansarda ofera un dormitor si o baie, plus open space.  Interiorul in culori calde, finisajele si amenajarile deosebite asigura o locuinta primitoare.  Pretul final ajunge la 1.300.000 de euro.

0-14090-cap08.jpg 

Locul opt este detinut de o vila din Baneasa, cu o suprafata de 600 mp de teren si 450 mp construiti. Stilul predominant este unul care imbina intr-un mod placut elementele traditionale cu detalii novatoare. Structura este parter + etaj + mansarda, avand holul, livingul, diningul, bucataria, grupul sanitar, biroul si terasa la parter, iar la etaj trei dormitoare doua bai si o alta terasa. La exterior, garajul asigura doua locuri de parcare. Dintre finisaje si amenajari amintim parchet, gresie, faianta si geamuri termopan. Toate ridica valoare imobilului la pretul de 1.250.000 de euro.

0-14091-cap09.jpg 

Pe pozitia noua, in top, se inscrie un alt imobil din zona Baneasa. Vila construita pe 425 mp din cei 600 mp de teren este structurata pe parter + etaj + mansarda. Designul deosebit este dat de finisajele si amenajarile de ultima ora cu parchet masiv din stejar, gresie, faianta, jacuzzi si sistem de alarma cu poarta de acces automatizata.

In exterior este amplasat garajul, dar si piscina.  Pretul de vanzare ajunge la 900.000 de euro.

0-14092-cap10.jpg 

Ultima pozitie, a zecea, este ocupata de o vila din Baneasa- Pipera care dispune de un teren de 600 mp si o suprafata construita de 400 mp. Structura sa este demisol + parter +2 etaje. Pe langa spatiul tehnic, spalatorie, adapost si garaj, demisolul pune la dispozitia locatarilor si o crama. Pretul final pentru aceasta vila este de 650.000 de euro.


Data: 9 iunie 2008

Sursa: Regatta