„Aplicatia miniPRIX propune in premiera pentru Romania conceptul de ‚social shopping‘.
Incurajam comunitatea creata in jurul brandului miniPRIX sa interactioneze si sa recomande prietenilor atat aplicatia cat si produsele favorite, prin intermediul integrarilor realizate cu cele mai populare platforme de socializare si oferirea unor beneficii substantiale. Reducerile in anumite intervale orare, promotiile si ofertele zilnice, vor fi prezente si in cadrul aplicatiei, insa acum, comenzile se pot face mai simplu, din mers, de oriunde, oricand.”  declara  Elena Stoica, Marketing Manager miniPRIX.
 Prima comanda a fost facuta in  6 minute de la descarcare. Pragul de 5.000 de descarcari pentru cele doua platforme a fost depasit in 24 ore. Pana in prezent, comanda cu valoarea cea mai mare realizata de pe telefon a fost de 2200 ron si primul produs cumparat a fost o pereche de ghete din piele intoarsa . In medie, aplicatia este descarcata de 130 de utilizatori in fiecare ora si zilnic se fac 600 de comenzi.
Despre miniPRIX
Retailer-ul cu capital integral romanesc miniPRIX a intrat in atentia publicului iubitor de discounturi din Bucuresti, inca din 1999. Dupa 10 ani, in septembrie 2009,  conceptul de hard discount devine disponibil pentru publicul din intreaga tara prin intermediul magazinului online www.miniprix.ro iar in 2012 retailer-ul extinde operatiunile online si in Bulgaria, Republica Moldova si  Ucraina.
Interfata prietenoasa a miniprix.ro ofera accesul la o gama de peste 15.000 de articole de imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, la preturi mici. La acestea se adauga si produse din categorii ca – Electronice si Electrocasnice, Casa, Gradina, Masina, Cosmetice,  Arta, Carti si Alimente disponibile pe miniprix.ro prin intermediul programului ‚Partener‘. Acestui proiect i se alatura in fiecare zi un numar din ce in ce mai mare de producatori romani, dar si din alte tari din UE.
In martie 2012 miniPRIX a intrat pe piata serviciilor turistice cu agentia online voyage.miniprix.ro, membra ANAT si acreditata IATA, care ofera pachete turistice foarte accesibile in tara si strainatate, cele mai ieftine bilete de avion, motoare de cautare dinamice si mai ales indragitele excursii de shopping.