Daca sunteti in cautarea unui costum nou, pentru un eveniment special sau birou, pe Boutique Mall gasiti mai multe modele de costume din lana, semnate  Vivienne Westwood, la un pret redus cu pana la 55%. In functie de modelul ales, pretul acestora poate ajunge dupa aplicarea discountului, la 2.200 de lei.
Tot de la designerul britanic, puteti achizitiona tricouri imprimate cu preturi incepand de la 365 de lei si camasi de la 615. Pentru cei aflati in cautarea unei vestimentatii casual, trebuie sa stiti ca  jeansii Vivienne Westwood se vand la preturi destul de piperate: peste 700 de lei. Noi va recomandam sa aruncati o privire pe site-ul ReadyToWear. aici gasiti jeansi pentru barbate, de la Diesel cu 60% discount si un pret mai accesibil: 399 de lei.
Pentru costume mai ieftine dar in trend cu tendintele sezonului ramanem pe site-ul ReadyToWear. Aici gasim produse semnate Calvin Klein la 989 de lei, multumita reducerii de pret de 50%. Cei care doresc o tinuta completa, gasesc tot aici camasi ale aceluiasi designer cu preturi ce pornesc de la 179 de lei.
Produsele CK se vand si pe site-ul  MyCloset, unde o camasa casual Calvin Klein se comercializeaza la preturi in jurul a 180 de lei si discount de 30%. Reducerea si pretul urca insa pentru modelele Hugo Boss – 65% discount si un pret de vanzare de 260 de lei.
Rochiile de zi ale semnate Marc Jacobs sau American Retro au pe VictoriaOnline preturi reduse cu 30% si preturi de pornire de la 740 de lei. Pe site-ul Boutique Mall, preturile pentru o rochie din colectia Jessica Simpson coboara insa pana la 179 de lei multumita discount-ului de aproape 75%.
Pe site-ul MyCloset o pereche de pantofi semnata Alexander McQueen se comercializeaza cu reduceri intre 13% si 46%. O pereche de pantofi de costum costa putin peste 2400 de lei in timp ce o pretul unei perechi de incaltari sport poate ajunge si la 1650 de lei.
Daca preturile de mai sus vi se par putin prea piperate puteti opta pentru unul dintre producatorii mai atenti cu buzunarele clientilor lor. Kenneth Cole este unul dintre acestia, iar o pereche de incaltaminte sport creata de designerul newyorkez, are pe site-ul Boutique Mall o reducere de 45% si un pret de vanzare de 305 lei. Producatorul american este prezent cu o gama variata de incaltaminte (peste 70 de produse) si pe site-ul MyCloset. Preturile pornesc aici de la 328 pentru o pereche de incaltari sport si 342 de lei pentru una business.
Tot in zona incaltarilor casual, ne intoarcem pe site-ul ReadyToWear unde discounturile pentru o pereche de mocasini Polo ajung pana la 55%, reducere care se traduce intr-un pret de vanzare de 250 de lei.
Pentru doamnele si domnisoarele aflate in cautarea unei perechi de pantofi, pe site-ul VictoriaOnline gasiti ultimile creatii realizate de designerul Jimmy Choo sau de designerii casei Balenciaga cu 30% reducere. Cele care doresc sa-si reinoiasca garderoba cu o pereche de incaltari casual, pe Mycloset.ro gasiti incaltaminte sport Lacoste la preturi incepand cu 250 de lei si discount 40%.
Ti-a placut articolul? Fii la curent cu reducerile magazinelor de haine cu ajutorul mabuku.ro