„Femeile moderne de astăzi îmbină cariera cu viața de familie, sunt ambițioase și active social. Din acest motiv, sunt într-o permanentă luptă cu timpul.  Pentru ele, Ivatherm lansează  magazinul on-line care le va aduce mai aproape și mai repede dermatocosmetice performante pentru păstrarea sănătății pielii”  , spune Rucsandra Hurezeanu- fondatoarea si Directorul General Ivatherm.

Produsele Ivatherm sunt concepute și fabricate în Franța, țara cu cea mai mare expertiză în industria cosmetică. Sunt formule originale ce conțin apa termală Herculane și ingrediente active inovatoare, reprezentând ultimele descoperiri științifice în cosmetologie. Ivatherm aduce soluții corective complete fiecărui tip de piele, ajutând-o să-și regăsească durabil funcționarea originală și echilibrul fiziologic.

Magazinul on-line Ivatherm vine cu noi funcționalități, oferă transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 de lei, testare gratuită prin alegerea a 5 eșantioane pe comandă, livrare „door-to-door” în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Statisticile arată că 34% dintre români cumpără on-line cosmetice/parfumuri, iar comerțul electronic a cunoscut în 2012 o creștere de 38% față de 2011.