Tânăra a apărut alături de Kim Jong-un duminică, 8 iulie, când liderul nord-coreean alături de alţi înalţi demnitari ai ţării participau la festivităţi de cinstire a memoriei lui Kim Ir-Sen. Femeia l-a însoţit pe liderul nord-coreean şi la un concert care a avut loc la 6 iulie. Potrivit publicaţiei The Hankioreh, autorităţile sud-coreene au presupus că femeia făcea parte din echipa de organizatori ai concertului.

Cu toate acestea, unele publicaţii sud-coreene cred că aceasta este fie sora mai mică a lui Kim Jong-un, Kim Yo-jong, fie iubita sau chiar soţia acestuia, părere alimentată de faptul că femeia a „împărţit”cu liderul nord-coreean acelaşi braţ al fotoliului.

Cotidianul Korea JoongAng Daily informează, citând surse din structurile de securitate ale Coreii de Sud, că însoţitoarea lui Kim Jong-un este cântăreaţa nord-coreeană Hyon Song-wol. Aceasta a fost populară până în 2006, însă apoi a dispărut cu totul din atenţia mass-media. În martie 2012, televiziunea nord-coreeană a arătat-o pe Hyon Song-wol având o sarcină avansată. Hyon Song-wol este căsătorită, însă în presă circulau zvonuri că ea ar avea o aventură cu Kim Jon-un.

Structurile de securitate sud-coreene au refuzat să ofere comentarii oficiale pe marginea acestui subiect. Înainte de aceasta, o altă tânără femeie – nu se precizează dacă aceeaşi sau alta – a fost văzută alături de Kim Jong-un lângă mormântul tatălui său Kim Jong-il, în decembrie 2011.

Despre viaţa personală a lui Kim Jong-un, care a preluat conducerea Coreii de Nord după moartea tatălui său, nu se ştie nimic, după cum nu se cunoaşte nici unde s-ar afla sora sa mai mică, Kim Yo-jong.

Sursa: Agerpres