Ideile parlamentare de criză, declaraţiile lui Valmar privind piaţa auto din România şi topul celor mai ieftine 30 de maşini low-cost disponibile pe piaţa internă în acest an sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Un grup de deputaţi vrea bani de la rezerva valutară pentru depozite de legume şi fructe şi au iniţiat un proiect de lege în acest sens. Mugur Isărescu nu a aflat încă de propunere, potrivit capital.ro.

„Nu ştim nici când îşi revine piaţa dar cred pe de altă parte ca am atins nivelul de jos şi sperăm să înregistrăm o stabilizare a pieîei şi să depăşim această perioadă”, a spus Brent Valmar cel mai mare importator de pe piaţa de profil, care mai deţine si funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Producatorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), anunţă zf.ro.

Dacia, Chevrolet, Lada sunt brandurile de maşini poziţionate în topul clasamentului maşinilor low cost din piaţa locală în acest an. Pentru o abordare nepărtinitoare, topul nu include ofertele promoţionale încă valabile pentru anumite modele menţionate în top, conform money.ro.

Alte titluri importante din economie

Marii retaileri, anchetaţi pentru că s-ar fi înţeles la preţ (capital.ro)

Televiziunile de sport – o nişă neprofitabilă, dar ambiţioasă (wall-street.ro)

800.000 de bugetari intră în grevă generală pe 5 octombrie (money.ro)

Primarii au primit amenzi de 255.000 lei de la Garda de Mediu (zf.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.