În cadrul procesului de recrutare sunt căutați candidați atât din București, cât și din provincie care să ocupe pozițiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist și Project Manager. Candidații din provincie care doresc să se mute în București și să se alăture echipei primesc la angajare o primă de relocare. 

Sunt vizați candidați pe toate nivelurile de experiență, inclusiv Entry-Level. Pentru a aplica pentru pozițiile de tip Entry-Level sunt necesare doar cunoștințe de bază de programare, în timp ce în cazul pozițiilor Middle-Level, pot trimite CV-uri persoane care au cunoștințe tehnice PHP, .NET, Magento și Drupal, dar și 2-3 ani experință în dezvoltare web.

O altă cerință necesară la angajare este cunoașterea limbii engleze, la nivel scris și vorbit. “Orientarea noastră este ferm situată în zona serviciilor de calitate foarte ridicată. De aceea, este esențial pentru noi să ne concentrăm asupra construirii unei echipe de top, un lucru dificil în mediul IT din România de astăzi. Avem o echipă extraordinară și căutam noi colegi care să se ridice la standardele ei", a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și fondator Zitec.

Pe lângă salariul atractiv, mediul de lucru plăcut, oportunitățile de dezvoltare personală și de avansare în carieră, membrii echipei Zitec dispun de numeroase beneficii extra-salariale. Printre acestea se numără un program flexibil, stații de lucru performante dotate cu două monitoare, spații de relaxare care includ mese de ping-pong și foosball, Xbox și hamace, servicii medicale de top, bonusuri de performanță, workshop-uri și acces nelimitat la materiale de dezvoltare personală și profesională.

În prezent, echipa Zitec cuprinde peste 100 de colegi. Producătorul local de aplicații online lucrează atât cu clienți din România (60%), cât și cu parteneri din străinătate, care își desfășoară activitatea în țări precum Statele Unite ale Americii, Elveția, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franța, Italia și Ungaria. Printre cei mai importanți clienți ai Zitec se numără STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU și Lovecrafts.