Nu ştiu ce evenimente de business din luna februarie au fost acoperite de redacţia wall-street.ro, astfel încât să genereze interes din partea acestor cititori”, a spus Seceleanu pentru money.ro, arătând că "Revenind la ideea vizitelor din Republica Moldova, o să încercăm şi noi să ne dăm seama de unde provin. Nu urmărim atât de adânc obiceiurile de consum ale cititorilor noştri".
Datele SATI arată că wall-street.ro a avut şi în luna decembrie 2010, nu mai puţin de 47.000 de clienţi din Republica Moldova, în timp ce zf.ro, de exemplu a avut 6.161 de clienţi, iar portalul de ştiri generaliste realitatea.net a avut  27.157 de clienţi.
Date similare şi în luna noiembrie: wall-street.ro este accesat de peste 38.000 de clienţi din Republica Moldova, de peste 10.000 de clienţi din Turcia şi de 6.891 din Grecia. Site-ul publicaţiei Ziarul Financiar a avut în luna noiembrie 7.710 clienţi din Republica Moldova.
De asemenea, lunile care au urmat incidentului din mai, wall-street.ro a avut peste 27.000 de clienţi din Republica Moldova, însă lucrurile arătau total diferit înainte de luna mai.
Astfel, în luna martie a anului trecut, site-ul a avut doar 8.000 de clienţi din Moldova, încadrându-se în trendul deţinut de publicaţiile din segmentul său (zf.ro avea atunci 11.000 de clienţi, money.ro aproape 7.000).
Tot la vremea aceea, wall-street.ro  fusese accesat de doar 300 de clienţi din Turcia şi aproximativ 900 din Grecia. Într-un an, numărul de clienţi din Turcia şi Grecia a ajuns la peste 10.000 fiecare. 
În luna mai a anului trecut, wall-street a avut o creştere bruscă de trafic, atingând într-un timp foarte scurt nivelul de 250.000 de unici, de la o medie de 40.000. Incidentul a declansat o amplă discuţie pe blogul lui Dragoş Stanca, dar şi acuzaţii de spam din partea lui Zoso.
Contactat telefonic, Mihai Seceleanu a spus că nu este dispus să răspundă la nicio întrebare.

Citeşte şi wall-street.ro, un site accesat în mod dubios din afara României
Citește și Vizitatorii «fantomă» umflă traficul pe netul românesc