ProTV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, ProTV International nu vor mai fi disponibile în sistemul de retransmisie prin satelit DTH al Focus Sat începând cu 9 septembrie 2013.

“PRO TV S.A. regreta aceasta situaţie şi îşi informează telespectatorii asupra alternativelor de recepţionare a canalelor sale: semnalele terestre pentru canalul PRO TV. Pentru întreg pachetul de canale PRO TV S.A., toţi ceilalţi distribuitori de cablu şi satelit, precum şi Voyo.ro.

Aşadar, canalul ProTV (şi Sport.ro) se poate recepţiona  în mod terestru, analogic şi digital în Bucureşti şi împrejurimi pe canalul UHF 30. Emisia este de tip HD, dar funcţionează şi pe televizoare SD.

Pentru recepţia terestră analogică este nevoie de instalarea unei antene de recepţie terestră de exterior sau interior după caz. Pentru recepţia terestră digitală este nevoie de o antenă de recepţie terestră şi un receptor digital (set top box) compatibil DVB-T MPEG4 în cazul în care televizorul nu este deja dotat cu tuner de recepţie terestră digitală compatibil MPEG4.

Pentru restul canalelor trustului, reprezentanţii companiei îi invită pe utilizatori să aleagă furnizori alternativi precum RCS&RDS, FreeSat, Romtelecom sau Orange.

Utilizatorii ţin partea UPC

Pe site-ul PROTV majoritatea utilizatorilor dau dreptate companiei UPC România:

Marius  

Pentru ce sa vă dea FocuSat 6 lei de abonat, sunteţi cumva un canal premium şi nu ştiu eu. Filme vechi reluate la nesfârşit, aţi manelizat întreaga România cu vrăjitoare şi cancan-ul vostru ieftin de 2 bani. Sper să scapăm de voi şi să nu mai aud de voi.

Cip

Mişcarea e legată de sumele cerute de ProTV pt canalele lor, adică 4.5 lei plus TVA, care au crescut mult mult. Deci din 25 DE LEI sau cât e FocuSat, Pro vrea aproape 6 lei.

Dede

Din toate programele care sunt înşirate decât la Pro Tv mă uitam ( şi asta ocazional) restul sunt o mare umplutură să cereţi mai mulţi bani ..Vindeţi naiba separat posturile şi vă asigur că singurul care ar mai rezista ar fi Pro Tv …şi poate Pro Cinema …restul ar da faliment …dar una peste alta …..aţi ajuns foarte rău ….vă doresc închidere lentă, dar sigură ..mai ales după ultima perioadă când aţi făcut cazul Ionuţ şi aţi instigat oamenii la violenţe de nedescris …..să vă fie ruşine …sper să se dezaboneze câţi mai mulţi şi de la site-urile voastre ……

Milan
Să vă fie ruşine Pro TV, numai bani doriţi. Adio Pro TV