Nu cu mult timp în urmă, capital.ro scris o serie de materiale în care arăta că site-ul de știri economice wall-street.ro este accesat în mod dubios din state precum Republica Moldova, Turcia și Grecia.
În luna martie, site-ul gsp.ro a fost accesat de peste 80.000 de clienți din Columbia, aproape 50.000 de clienți din Venezuela și cam tot atâția din Mexic, conform datelor SATI pe luna martie, așa cum observă și Orlando Nicoară. O privire mai atentă asupra datelor SATI, ne arată faptul că gsp.ro a fost accesat de peste 34.000 de clienți din Turcia, peste 31.000 din Ecuador, peste 21.000 din Croația, peste 21.000 din Pakistan și peste 20.000 de clienți din Peru.
"Cifrele nu-s întâmplătoare și confirmă strategia clară pe care Gazeta Sporturilor și-a asumat-o în 2011! Siteul a fost schimbat atât conceptual, cât și editorial, astfel încât se diferențiază net de competitorii săi", a scris Augustin Roman pe blogul său.
De asemenea, datele pe martie arată că wall-street.ro a continuat să aibă trafic dubios din Moldova, fiind accesat de aici de mai mult de 40.000 de clienți.
Reamintim că în luna februrie, wall-street.ro a fost accesat de peste 50.000 de clienți din Moldova, iar Mihai Seceleanu a declarat că nu știe ce evenimente de business din luna februarie au fost acoperite de redacţia wall-street.ro, astfel încât să genereze interes din partea acestor cititori. 
Citește și Vizitatorii «fantomă» umflă traficul pe netul românesc