Silviu Prigoană va identifica legătura dintre politică, televiziune și gunoi, va spune povestea primului milion de dolari care i-a apărut în cont și își va expune celebrele idei cu privire la bani, muncă și protecție socială. 
Tot ce trebuie să știți despre online-ul românesc veți putea afla de la Marius Ghenea. El  va spune duminică cum a performat acestă industrie în ultimii ani, ce așteptări sunt de la anul 2011 și care sunt planurile Asociației Române a Magazinelor Online.
În încheierea emisiunii, Diana Zaharia, redactor Capital, va vorbi despre modificările Codului Fiscal.
“Capital TV" nu este un program economic clasic, ci o abordare exhaustivă a fenomenului economic, într-un mod dinamic şi foarte accesibil tuturor categoriilor de public. Când se întâmplă ceva important în economie, echipa “Capital TV" este cea care va prezenta toate cauzele şi efectele, va intervieva politicieni şi economişti, va dezbate opiniile acestora şi va analiza gradul în care românul de rând va fi afectat de respectivul eveniment.
Producţia este difuzată în fiecare duminică, de la ora 21.00, şi va cuprinde trei rubrici: noutăţile săptămânii, interviul Capital şi ştiri din culisele economiei.
Fost preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului şi ex-consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu pe probleme economice, Răzvan Orăşanu are un CV impresionant, care cuprinde şi cursuri de specializare în SUA, la Londra, Viena şi Atena.