ProLogis, cel mai mare proprietar, manager şi dezvoltator de spaţii de depozitare şi distribuţie a anunţat azi numirea lui Ben Bannatyne în fruntea operaţiunilor din Europa Centrală şi de Est, fapt ce coincide cu promovarea lui Dr. Michael de Jong-Douglas într-o nouă poziţie de conducere în cadrul ProLogis pentru Asia.

Înainte de a se alătura echipei ProLogis, dl. Bannatyne a lucrat în cadrul Jones Lang LaSalle, unde a fost Managing Director pentru Europa Centrală. În această funcţie a fost responsabil pentru Polonia, Ungaria, România şi Republica Cehă, inclusiv pentru managementul biroului din Varşovia şi a operaţiunilor din Praga şi Budapesta.

Bannatyne are o experienţă de peste 16 ani în real estate industrial, dintre care ultimii 11 ani au fost în Europa Centrală alături de Jones Lang LaSalle. Ben Bannatyne a absolvit Universitatea din Aberdeen, specializarea Land Economy. Deţine, de asemenea, o acreditare a RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors), Marea Britanie.

Domnul Bannatyne îi succede lui Michael de Jong-Douglas care, ca urmare a performanţelor excelente pe care le-a realizat în Europa Centrală şi de Est, va fi relocat în Asia pentru a prelua o funcţie cu responsabilităţi geografice mai ample.

Michael de Jong-Douglas va rămâne în Europa până la sfârşitul anului pentru a facilita tranziţia.

Sursa: ProLogis