Potrivit sursei citate, în această etapă, pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 381 dosare pentru 781 autovehicule. Pentru Programul „Rabla Plus” au fost acceptate 38 de dosare pentru 55 de autovehicule, dintre care 10 electrice hibride şi 45 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor „Rabla” şi „Rabla Plus”.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”, listele acestora fiind disponibile pe site-ul institutiei.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cele două programe până la data de 28 septembrie 2018.

Ediţia cu numărul 15 a Programului „Rabla” a demarat în data de 15 martie 2018, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, cu două luni mai devreme faţă de sesiunea din 2017, bugetul alocat fiind de 253 de milioane lei. 

Din bugetul total alocat pentru cele două secţiuni ale programului guvernamental, 133 de milioane de lei sunt pentru „Rabla Clasic”, iar 120 de milioane de lei pentru „Rabla Plus”. 

SURSA: Agerpres