Turner Broadcasting a anuntat deschiderea noului său birou în Bucureşti. Această evoluţie se produce ca urmare a prezenţei tot mai consistente în regiunea Europei Centrale şi de Est, dar şi pentru că este importantă situarea mai aproape de piaţa de televiziune din România, se arata in comunicatul TBS.

Turner a numit-o pe Cristina Valasutean în funcţia de Manager de Distribuţie, ca lider al echipei de vânzări. Ea va fi responsabilă cu operaţiunile zilnice şi creşterea cifrelor de distribuţie în România, colaborând îndeaproape cu Gergana David, Director de Distribuţie în regiunea Europei Centrale şi de Est, cu sediul la Londra.

Cristina Valasutean a colaborat timp de câţiva ani cu HBO România.

Turner Broadcasting System (TBS) Europa oferă unele dintre cele mai cunoscute brand-uri de ştiri şi divertisment din lume – CNN, Cartoon Network, Boomerang, TCM (Turner Classic Movies), Nuts TV şi Adult Swim, în aproximativ 100 de ţări din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

Pe lângă canalele sale TV, TBS este prezenta in domeniile broadband wireless, DVD, e-commerce, merchandising, cinema, publishing şi toate celelalte platforme disponibile. Turner Broadcasting System Europe Limited este o Companie Time Warner.

Sursa: TBS