Dezvoltatorul de spaţii de depozitare şi distribuţie, ProLogis a anunţat astăzi că a închiriat 19.600 metri patrati de spaţii logistice moderne în cadrul ProLogis Park Bucharest A1 companiei Centrum Logistics, furnizor internaţional de servicii logistice, subsidiară a Groep H. Essers, companie belgiană de transport şi logistică.

Centrum va ocupa spaţiul într-o nouă clădire de distribuţie construită în cadrul ProLogis Park Bucharest A1, situat la Km 23 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti. Compania, care închiriază în prezent 8.300 metri patrati în altă clădire din cadrul aceluiaşi parc, îşi va consolida operaţiunile prin mutarea în noua clădire de 27.900 metri patrati, ce va fi finalizată până la sfârşitul anului 2008.

“Suntem foarte bucuroşi să anunţăm această nouă tranzacţie care subliniază localizarea strategică, precum şi calitatea de spaţiilor oferite de ProLogis în România,” a declarat Vlad Dumitrescu, market officer pentru ProLogis în România.

“Această tranzacţie reflectă dezvoltarea puternică pe care compania noastră a înregistrat-o pe piaţa din România,” a declarat Marc Paulissen, country manager pentru Centrum şi Groep H. Essers

ProLogis Park Bucharest A1 constă în acest moment în două clădiri finalizate, cu o suprafaţă totală de 53.000 metri patrati, şi în alte două clădiri de 50.000 metri patrati aflate în construcţie.

Sursa: ProLogis