Pretul cu care va putea fi achizitionat in Romania terminalul iPhone, versiunea 3G, este cuprins intre 179 si 489 de euro, in functie de model si tipul de abonament, se precizeaza intr-un comunicat al Orange Romania, operatorul care va pune in vanzare, incepand cu 22 august, acest telefon. 

Potrivit comunicatului,  „iPhone 3G ajunge in Romania in toate variantele de culoare si capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB si 16 GB si alb pentru modelul cu memorie de 16 GB”.

Clientii noi care doresc sa isi cumpere un iPhone la un tarif avantajos pot alege intre cele doua abonamente dedicate in valoare de € 39, respectiv € 59 pe luna, care includ minute nationale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date si tarife speciale pentru apelurile internationale.
 
Clientii existenti au tarife reduse la achizitionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, daca isi activeaza o optiune in valoare de € 12 pe luna, care ofera minute si trafic de date incluse, pot cumpara un iPhone la tarife reduse pana la € 289. Pentru clienti Orange, cu abonamente lunare in valoare de peste € 32, pretul telefonului ajunge la € 209.

Sursa: Orange Romania