Conceput sub forma unui spaţiu de informare şi de dialog între specialiştii din domeniu, PortalHR aduce, prin articole de specialitate, informaţii noi, de actualitate şi cu relevanţă în domeniu.
Zilnic, portalul oferă cele mai noi analize, tendinţe, sfaturi utile şi anunţă evenimentele din domeniu. Membrii comunităţii pot alege din pachetul de peste 250 de cursuri în format e-learning. PortalHR a fost creat şi ca un spaţiu de interacţiune. Până în acest moment, comunitatea numără peste 450 de membri şi continuă să se extindă.
Mădălina Uceanu, Director General – Career Advisor şi fondator al PortalHR, a declarat că site-ul "ofera zilnic informaţie de top profesioniştilor din HR, antreprenorilor şi managerilor. Veţi găsi aici cele mai noi tendinţe la nivel internaţional în domeniul managementului resurselor umane, principiilor noi de leadership, tehnici de motivare şi de atragere a talentelor, sub forma de studii de caz, conferinţe audio, seminarii online".
Mădălina Uceanu a mai precizat că pe partea de relaţionare, în comunitatea PortalHR majoritatea membrilor sunt "profesionişti din HR sau manageri din diferite zone funcţionale şi cu nivele diferite de complexitate a responsabilităţilor".
Deschis dialogului, PortalHR are o structură transparentă şi accesibilă.