Panasonic a fost desemnata si in 2009 printre cele mai admirate companii din industria electronicelor de larg consum, conform revistei americane Fortune, urcand sapte pozitii in clasament.

Potrivit noului raport Most Admired Survey, Panasonic ocupa locul al treilea in topul companiilor din acest domeniu, dupa General Electric si Emerson Electric. In raportul din 2008, Panasonic a ocupat pozitia a zecea.

Mai mult, Panasonic s-a clasat pe prima pozitie la categoria “Inovatie” si pe locul al treilea la “People Management”, in domeniul producatorilor de echipamente electronice.

Pentru acest an, Fortune propune un nou format al clasamentului celor mai admirate companii, unind practic World’s Most Admired Companies cu America’s Most Admired Companies intr-un singur raport denumit Most Admired Survey.

Noul clasament include 64 de industrii iar clasarea companiilor in top se realizeaza dupa ce fiecare dintre ele este evaluata conform a noua criterii, de catre executivi si manageri de top din companiile prezente in Fortune 1000 si Global 500.

Panasonic Corporation, cu sediul la Osaka, Japonia, este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama varianta de clienti, afaceri si nevoi industriale.

Sursa: Panasonic