Un tratament nou, simplu si eficient pentru aceste afectiuni este disponibil incepand cu 25.10.2010 in capitala la Clinica Gral Colentina.

Aria de de incidenta a plagilor cronice este destul de mare datorita cauzelor multiple (diabet, escare, arsuri, amputatii, ulcere, leziuni cutanate..etc).

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, netratarea ulcerului varicos  este cea mai frecventa cauza ce sta la baza amputatiei de membru.

Ranile afecteaza buna desfasurare a vietii omului si in cazul absentei unui tratament adecvat aceasta poate fi pusa in pericol.

“Prezenta unui ulcer cronic, trenant este o problema serioasa pentru pacient si o provocare pentru medic, care trebuie sa stabileasca clar etiologia si sa adopte schema terapeutica care sa determine epitelizarea cat mai rapida a leziunii” afirma Solomon Alice, medic specialist dermatolog Gral Medical.

Campania se desfasoara pe perioada 25.10.2010 – 30.11.2010  iar pacientii cu plagi cronice pot beneficia de 25% reducere la terapia SoniFort si la orice alta investigatie suplimentara necesara calificarii pacientului pentru procedura.

Aparatul de ultima generatie, folosit pentru tratamentul cu unde de soc a plagilor si ranilor tesuturilor moi este dotat cu un reflector parabolic care permite furnizarea de unde acustice defocalizate (radiale) pe o suprafata mare a tesutului moale, cu o adancime redusa de penetrare. Aceste unde simple nu genereaza in mod normal durere si utilizarea lor nu necesita anestezie.

Programari si consiliere se pot face online: https://www.gralmedical.ro/sau apeland numerele de telefon: 021 317 83 95 – Clinica Gral Colentina, Sos. Stefan cel Mare, nr. 19-21, sector 2, Bucuresti, (in incinta Spitalului Colentina).