Este construit intr-o zona usor accesibila, aproape de sala sporturilor si de centrul de afaceri al Brasovului. La 3 minute de centrul istoric si la 11 Km de Poiana Brasov, Kronwell Brasov Hotel este unic prin design si tehnologie.
Primul hotel business & lifestyle de 4 stele din Brasov isi indeamna oaspetii sa descopere confortul, ambientul si creativitatea fiecareia dintre cele 81 de camere personalizate. Serviciile oferite sunt orientate atat catre nevoile calatorului in scop de afaceri, cat si spre calatorul aflat in vacanta, totul sub o abordare diferita si o constanta atentie pentru detalii.
Camerele Kronwell Business isi propun sa imbine designul, tehnologia si eleganta intr-un spatiu generos, pornind de la 34 m.p., cu facilitati in standardele Kronwell: izolare fonica, aer conditionat, smart TV interactiv (Pay TV), internet de mare viteza, media hub, seif, minibar, asternuturi hipoalergenice, incalzire in pardoseala, cosmetice si accesorii premium, serviciu de curatatorie si calcatorie.
Camerele Kronwell Lifestyle, de la 42 m.p., sunt diferite prin design si facilitati: mini iPad, espressor Illy, 3D Tv, colectie personala de vinuri, etc.

Kronwell Conference Center garanteaza succesul evenimentelor MICE printr-un account manager dedicat si suport tehnic de ultima generatie: management acustic Bose, sistem de conferinta Bosch Wi Fi, 4 video-proiectoare Nec full HD si o aplicatie Creston integrata care asigura un control total al sistemului de sunet, video si lumini de pe un Ipad.
Salile sunt modulare, cu o capacitate de pana la 300 de persoane, potrivite oricarui tip de eveniment.
Restaurantul Adagio, situat la etajul 3 al hotelului, ofera oaspetilor meniuriinspirate din bucataria nationala si internationala.
Tempo Lounge, situat in parterul hotelului, completeaza experienta Kronwell cu o invitatie la interactiune si la evenimente lifestyle saptamanale: degustari de vinuri, sushi, prezentari de moda si expozitii.
Pentru rasfat si echilibru, Belaqva SPA & Health Centre isi propune sa fie un sanctuar al frumusetii si al sanatatii – cabina de sare, sauna finlandeza, dus emotional, cabina de aburi, frigidarium si sala de fitness de 300 mp cu echipamente Technogym.Conceptul Belaqva urmeaza a fi intregit prin inaugurarea piscinei in vara 2013, iar in toamna 2013 prin completarea serviciilor cu terapii de infrumusetare si medicale, aerobic si squash.
Kronwell Brasov Hotel are incheiate parteneriate cu agentiile de turism locale, nationale si internationale si a fost prezent la targurile de turism de la Bucuresti, Berlin si Brasov.
Prezent la TTF targul de turism de la Brasov si cazat la hotelul Kronwell, Dragos Anastasiu presedinte al grupului TUI Eurolines Romania a punctat: atentia pentru detalii va face diferenta!
Si pentru a nu descrie experienta Kronwell doar in cuvinte, pentru perioada „Kronwell Opening”, hotelul isi invita oaspetii sa ii treaca pragul la tarife preferentiale pentru a descoperi o noua abordare pe piata hoteliera.