Omilos Oradea a contractat un credit sindicalizat in valoare de 65 milioane de euro pentru proiectul Era Shopping Park Oradea, imprumutul fiind facilitat de Banca Romaneasca – Membra a Grupului National Bank of Greece, Eurobank EFG Group si Bank of Cyprus.

Parte a investitiei totale de 100 de milioane de euro, banii vor fi investiti pentru constructia Era Shopping Park Oradea, care se intinde pe 180.000 mp, avand o suprafata construita de aproximativ 83 000 mp. Era Shopping Park ofera o suprafata inchiriabila de 64.700 mp si 2 000 de locuri parcare.

Proiectul va fi inaugurat in martie 2009, atunci cand prima faza operationala a lucrarilor va lua sfarsit. In acest moment, a fost inchiriat un procent de 80% din cei 64.700 mp, procesul de inchiriere al spatiilor comerciale pentru Galeria Carrefour s-a incheiat si se apropie de final (83%) in privinta Era Shopping Mall.

Omilos Group este specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, avand birouri in Romania si Marea Britanie. Compania planuieste pentru urmatorii doi ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele cu peste 150.000 de locuitori din Romania.

Sursa: Omilos