Logitech a anuntat lansarea mouse-ului laser fără fir V550 Nano for notebooks. Acesta dispune de sistemul de andocare Clip-and-Go care permite atasarea sa de latop.

“Cercetările efectuate de Logitech au arătat că majoritatea utilizatorilor ce dispun de un laptop îl folosesc atât în casă cât şi pe teren” a precizat Rory Dooley, vice preşedinte şi manager general al diviziei Control Devices în cadrul Logitech. “Pentru a răspunde necesităţii unei mobilităţi mai mari, V550 oferă un set complet de funcţii care să înlesnească folosirea mouse-ului împreună cu laptopul atunci când treci din bucătărie în camera de zi sau de pe un birou de lucru la o sală de conferinţe. De acum nu vei mai fi nevoit să alegi între maus şi cana de cafea” a mai adaugat acesta.

V550 Nano dispune,de asemenea, de receiver-ul Nano Plug-and-Forget. V550 are o autonomie de până la 18 luni si economiseşte curent închizându-se automat când este pus în suportul de andocare sau când receiver-ul nano este introdus în mouse.

Noul mouse Logitech este compatibil cu PC si Mac, iar sistemul de andocare Clip-and-Go se potriveşte tuturor modelelor de laptopuri.

Sursa: Logitech