Prezentarea a avut loc în sala de Debussy, care a mai găzduit în trecut evenimente precum Festivalul Brazilor de Crăciun, Expoziţiile Chanel, Ferrari, Mont Blanc, Ramello, Sabbadini şi Festivalul de Film Caritabil Monaco, iar aceasta a fost urmărită de peste 100 de invitaţi din sfera diplomaţiei, a modei, a jurnalismului, a politicii şi afacerilor.

Evenimentul s-a desfăşurat în Hotel de Paris, aflat în proprietatea Prinţului Albert de Monaco şi a fost deschis de discursul Lucianei de Montigny, soţia lui Andre de Montigny (consulul Braziliei la Monaco). La prezentare au mai participat Baroneasa Cecile de Massy, Jean-Pierre Dreno (Procuror General al Principatului de Monaco), Norbert Fassiaux (Şeful Poliţiei din Monaco), Fabrice Notari (Vice-Preşedintele Consiliului Naţional al Principatului de Monaco), Claudio Scajola (Ministru al Guvernului Italian) şi Ioan T. Morar, consulul României la Marsilia.

Cele 30 de ţinute vestimentare – costume business, de cocktail, sacouri de vară şi ţinute masculine de ceremonie – sunt confecţionate din lână S’160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase, bumbac şi in cu mătase.

Evenimentul a fost organizat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale şi al Principelui Radu de România şi în colaborare cu Maison de L’Amerique Latine de Monaco, iar creaţiile vestimentare semnate de designerul român vor fi ulterior expuse până pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmând să fie admirate de un public select din Principat.
Citeşte şi: Noua colecţie marca Alexandru Ciucu, admirată de 250 de invitaţi