Mahindra Renault a anuntat, miercuri, ca va lansa modelul Logan pe piata din Nepal, extinzand astfel si mai mult raspandirea la nivel international a acestui sedan de clasa medie. Loganul va fi distribuit in aceasta tara de compania Agni Inc, actualul distribuitor al vehiculelor Mahindra in tinuturile himalayene.
Clientilor nepalezi le vor fi puse la dispozitie doua variante ale modelului Logan, una echipata cu un motot de 1,4 l pe benzina, iar cealalta echipata cu un propulsor diesel, de 1,5 litri.

„Distribuitorul nostru, Agni Incorporated este asociat de cativa ani cu brandul Mahindra. Agni are o retea raspandita la nivel national in Nepal si cunoaste in amanunt piata locala”, a declarat directorul general al Mahindra Renaul, Gerald Porcario.

Potrivit unui comunicat al companiei, Loganul a obtinut un feedback pozitiv intr-un an de existenta pe piata din India, iar numarul vanzarilor creste constant de la o luna la alta, aflandu-se in prezent printre primele trei sedanuri din punct de vedere al vanzarilor pe piata indiana.

„Cu trasaturile sale care sfideaza clasa din care face parte, Logan reprezinta o propunere serioasa pentru piata nepaleza si cred ca va ajunge sa fie masina preferata din acest segment”, a declarat la randul sau Cabinet Shrestha, directorul managerial al Angi Inc.

Loganul a primit titlul de „Best Entry Midsize Car in Initial Quality”, in urma unui studiu cu notorietate realizat pe piata auto din India.

Sursa: Mahindra Renault