Lucian Spătaru, director de vânzări al SC Lidl Discount SRL a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că magazinul care va fi inaugurat luni la Iaşi are o suprafaţă de 1.286 metri pătraţi şi este unul dintre cele mai mari din Europa.

"Este ultimul standard aprobat de Lidl. Practic acesta este cel mai nou magazin din Europa. Venim cu preţuri competitive, mergem foarte mult pe mărci proprii şi lucrăm foarte mult cu producătorii, mai ales cei locali", a declarat Lucian Spătaru.

El a subliniat că în cadrul hipermarketului, cel de-al doilea din Iaşi al discounterului german, vor lucra 50 de persoane.

Un alt magazin Lidl urmează a fi lansat în următoarele luni tot în Iaşi, în cartierul Tătăraşi.

Pe plan naţional, susţine Lucian Spătaru, Lidl va continua investiţiile în paralel cu crearea de noi locuri de muncă. Lidl are în prezent peste 2.000 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine ce comercializează produse alimentare din Europa. Prezent în peste 20 de ţări, Lidl deţine o reţea de peste 9.000 de magazine în care îşi desfăşoară activitatea peste 170.000 de angajaţi.
Sursa: Agerpres