Cea mai noua asociere intre doua branduri celebre este cea dintre designerul Versace si constructorul Lamborghini. Mai exact, Lamborghini va avea o editie limitata de masini modelul Murcielago LP640 Roadster, al caror interior va avea semnatura Versace. Ca accesorii iar ca accesorii extra-condus, dar care sa fie in ton cu masina, clientii vor avea la dispozitie manusi si genti marca Versace, al caror design se potriveste cu restul masinii.

Anuntul nu putea fi facut altundeva decat in capitala modei italiene, Milano, si mai mult decat atat, in cadrul saptamanii modei care este acum in derulare. Oficialii Lamborghini au precizat ca interioarele masinilor in cauza vor avea pielea abla si neagra,iar lucratura se va realiza manual. Autovehiculele se vor fabrica numai la comanda, primele incepand sa fie livrate in noiembrie.

Lamborghini si Versace au mai colaborat si in trecut, in urma cu doi ani. Cu acea ocazie, Versace a facut designul unei serii limitate de masini precum si a unei editii speciale formata dintr-un singur exemplar, care a fost vandut la o licitatie in scopuri caritabile.