The VR Cinema din Veranda Mall oferă experiențe VR de 30 de minute, aceasta fiind, de altfel, durata recomandată. Pasionații de filme pot alege dintr-un portofoliu de 17 producții grupate în patru pachete tematice: documentare, comedii, călătorii și Sci-Fi, și au ocazia să urmărească filme diferite în același timp.

Cinematograful este deschis zilnic, între 14:00 și 22:00 în timpul săptămânii, și de la 11:00 la 22:00 în weekenduri. Sala are o capacitate de 15 locuri, iar scaunele au mobilitate 360 grade, ceea ce le permite clienților să se rotească, efect ce contribuie la o experiență VR completă.  Prețul unui bilet este de 25 de RON, iar cele cu discount costă 20 de RON. De asemenea, sunt aplicate discounturi de grup.

„Suntem încântați să fim gazda primului cinematograf VR din țara noastră și să aducem clienților noștri un proiect de divertisment diferit pe piață. Oamenii caută în permanență experiențe autentice, de aceea avem în vedere alegerea celor mai potrivite oportunități de entertainment în Veranda Mall. THE VR CINEMA este printre serviciile care ne poziționează diferit în industria centrelor comerciale și ne încurajează să continuăm să inovăm.”, declară Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Deborah Chen, fondatoarea THE VR CINEMA, adaugă: „Odată cu lansarea primului cinema VR din România ne dorim să aducem curiozitatea de a încerca această experiență tuturor, nu doar tinerilor, dar și copiilor, bunicilor și tuturor celor care, până acum, nu au avut oportunitatea de a descoperi minunata lume a VR-ului.

Realitatea virtuală este considerată drept cel mai inovator mijloc de comunicare, ca urmare a capacității sale fără precedent de a asigura experiențe și de a pune în practică idei curajoase. Filmele de realitate virtuală au o putere  incredibilă de a crea empatie și de a stimula acțiunea și imaginația.

Ne dorim ca un număr cât mai mare de persoane să ia contact cu această tehnologie. În următorii ani, VR-ul va aduce schimbări majore în societatea noastră. De exemplu, realitatea virtuală poate fi utilizată în scop educațional, oferindu-le elevilor posibilitatea de a învăța mai rapid și mult mai interactiv decât până acum. Imaginați-vă o lecție de geografie în cadrul căreia elevii au ocazia de a merge pe gheața din Antarctica în timp ce învață despre calotele glaciare. Acestea pot fi o serie de experiențe foarte intuitive și reale.”