Compania Iulius Group a investit 2 milioane de euro intr-un showroom rezidential de vanzari al ansamblului Palas din Iasi.

Showroom-ul va fi deschis publicului miercuri, 10 decembrie. Rezidential Palas este cel mai modern centru de vanzari imobiliare din Romania si cel mai mare din Moldova, cu o suprafata desfasurata de 1.000 mp pe doua niveluri. Acesta include doua apartamente la scara reala, complet utilate si mobilate.

La primul nivel al showroom-ului se afla birourile consilierilor de vanzari, iar parterul cuprinde loc de joaca pentru copii, spatii expozitionale, receptie, sala de sedinta si cele doua apartamente, unul cu trei camere, de 120 mp, si celalalt cu doua camere, de 80 mp. Locuintele amenajate in marime naturala reprezinta doua din cele 100 de tipuri ce vor fi construite in componenta rezidentiala a ansamblului Palas.

Ansamblul urbanistica Palas va absorbi o investitie de 250 milioane de euro. Acesta este amplasat in zona centrala a Iasiului si cuprinde, pe langa cladiri rezidentiale, si o zona comerciala, cladiri de birouri clasa A, hoteluri de 4 si 5 stele, cea mai mare parcare subterana din Romania (peste 3.000 de locuri) si cel mai mare parc amenajat in estul Romaniei (50.000 mp).

SC Iulius Group SRL a fost infiintata in 1991 de catre Iulian Dascalu. In prezent, compania detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj. Compania are in desfasurare lucrarile ansamblelor rezidentiale Saphir de la Timisoara si Palas din Iasi.

Sursa: Iulius Group