Lemet – unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional – deţine reţeaua de retail de mobilă LEM’S care numără 104 magazine. “Premisele acestei creşteri au fost, în primul rând, programele noi de mobilă dezvoltate de specialiştii fabricii, în al doilea rând creşterea ponderii produselor complementare aflate în magazinele reţelei şi, în al treilea rând identificarea de noi parteneri pentru extinderea şi consolidarea retelei LEM’S, aducerea sa la standardele gândite de noi. Reţeaua LEM’S este acum, din informaţiile adunate din piaţă, cea mai vastă reţea de retail de mobilă din România, cu un număr de 104 magazine” menționează Adrian Rizea.

Încă de la începutul lui 2012, Lemet a vizat mărirea cu 15 procente a numarului de showroom-uri LEM’S şi aplicarea cu stricteţe a aceluiaşi standard în toată reţeaua, dat fiind că diversificarea programelor modulare Lemet a căpătat amploare în ultimii ani.

Noua facilitate de producţei a Lemet este deja operaţională şi a fost dezvoltată cu o investiţie de27 mil. lei, o parte din aceasta bazându-se pe fonduri europene. „Noua linie de producţie ne este utilă în special pentru flexibilizarea productiei in vederea diversitatii de finisaje si modele de mobilier disponibile pentru clientul final. Deschiderea acestei facilităţi de producţie a necesitat angajarea unui număr de 50 persoane” declară Alexandru Rizea.
Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă.