PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Top 10 stiri

PREMIUM EVZ

Recomandările editorilor 1 - 6

Actualitate Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

Alarmant! 18.000 de români arestaţi în Marea Britanie, în 2015

Numărul românilor arestaţi în Marea Britanie sub suspiciunea că ar fi comis infracţiuni a crescut cu 80% în unele zone şi la peste 18.000 la nivel naţional în 2015, relatează Daily Mail duminică pe site-ul său, subliniind că creşterea are loc în condiţiile în care românii sunt deja cei mai numeroşi străini din închisori.

Autor: Gabriel Barbu

Business Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

MFE deschide linii de finanțare în valoare de 5,8 miliarde euro, pentru proiecte de infrastructură

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) deschide astăzi apeluri de finanțare pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere, feroviare și de metrou cu un buget total de 5,8 miliarde euro din alocarea totală aferentă Programului Operațional Infrastructură Mare.

Autor: Ilinca Pop

Banii tăi Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

Cum să împrumuţi statul şi să câştigi bani GARANTAT! Condiţii mai avantajoase ca la bănci

Ministerul Finanţelor va lansa, până la finalul lunii iulie, o emisiune de titluri de stat pentru populaţie. Toţi ce interesaţi împrumuta statul, valoarea unui titlu de stat fiind de 100 de lei. Totalul emisiunii va fi de 100 de milioane de lei, a declarat pentru Capital, Enache Jiru, secretar de stat în ministerul Finanţelor.

Autor: Vlad Gujan

Special Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

Chimcomplex Borzești a câștigat trofeul Galei Capital pentru “Investiția anului”

Compania Chimcomplex SA Borzești a primit distincția ”Investiția anului”, pentru inaugurarea uneia dintre cele mai performante instalații de cogenerare din sud-estul Europei, o investiție de circa 14 milioane de euro, care permite combinatului să-şi reducă semnificativ costurile cu utilităţile.

Autor: Tudor Vladimir

Auto Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

Daimler AG, Volvo AB, Iveco şi Renault SA ar putea primi cea mai mare amendă din istoria UE

Jurnaliștii publicației Financial Times susțin că producătorii europeni de camioane, inclusiv Daimler AG, Volvo AB, Iveco şi Renault SA, s-ar putea confrunta cu cea mai mare amendă din istoria UE, pentru formarea unui cartel privind fixarea preţurilor şi complot pentru întârzierea folosirii noilor echipamente de control al emisiilor.

Autor: Robert Stan

TOP 300 Vezi toate noutatile

miercuri, 09 martie 2016. 0 comentarii

Recensământul bogaţilor: Câţi români au devenit milionari în ultimul an

Compania de consultanţă Knight Frank a identificat 10.800 de români cu averi de peste un milion de dolari, cu 500 în plus faţă de numărul din 2014 şi de aproape trei ori mai mulţi decât în urmă cu zece ani. Compania engleză se aşteaptă ca peste două decenii, numărul milionarilor români să crească la 18.400.

Autor: Alexandru Urzică

IMM-uri Vezi toate noutatile

joi, 26 mai 2016. 0 comentarii

Conferinta "Inteligenta Strategica si Suprematie" (P)

Conferinta “Inteligenta Strategica si Suprematie. Modele de afaceri ale liderilor de piata”, organizata de RisCo impreuna cu CEC Bank si Alpha Bank va avea loc in data de 15 iunie 2016.

Autor: Administrator

Lifestyle Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

James Bond rămâne fără regizor

Regizorul Sam Mendes, cel care s-a ocupat de regia celor mai recente filme ale seriei James Bond, Skyfall şi Spectre, a anunțat că este timpul ca altcineva să se ocupe de regia următoarelor pelicule ale francizei.

Autor: Dan Radu