PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Recomandările editorilor 1 - 6

Actualitate Vezi toate noutatile

duminică, 01 mai 2016. 0 comentarii

Atentat cu o mașină capcană în Turcia

Un atentat cu maşină capcană a avut loc în faţa sediului poliţiei din oraşul turc Gaziantep (sud-est), unde un poliţist a fost ucis şi mai multe persoane au fost rănite, au informat surse din cadrul serviciilor de securitate, relatează agenţia de presă Dogan şi postul de televiziune CNN Turk, informează Reuters.

Autor: capital.ro

Business Vezi toate noutatile

duminică, 01 mai 2016. 0 comentarii

Prețul petrolului scade din nou. Analiștii anticipează o scădere bruscă în luna mai

Deşi creşterea preţului petrolului peste 45 de dolari barilul a trimis un semnal de asigurare în industrie, există încă temeri privind o prăbuşire la valorile de la începutul anului de sub 30 de dolari, scrie Bloomberg, citată de mediafax.ro

Autor: Maria Pricop

Banii tăi Vezi toate noutatile

duminică, 01 mai 2016. 0 comentarii

Veşti proaste pentru românii datori la bănci. Analiştii anticipează majorarea dobânzii Robor

Indicatorul de încredere în economie al CFA România a înregistrat în luna martie valoarea de 59,7 puncte, în creştere cu 4,9 puncte comparativ cu luna februarie a acestui an, potrivit CFA România - asociaţia profesională a analiştilor financiari certificaţi internaţional(Chartered Financial Analyst).

Autor: capital.ro

Special Vezi toate noutatile

marţi, 26 aprilie 2016. 0 comentarii

Cele mai bune companii din comerț

Companiile mari care dezvoltă afaceri în comerț s-au remarcat și anul trecut prin investițiile pe care le-au realizat în extindere. Acestea vor fi premiate în cadrul Galei „Premiile Capital“, care se va desfășura în a doua parte a lunii mai.

Autor: capital.ro

Auto Vezi toate noutatile

duminică, 01 mai 2016. 0 comentarii

Talismanul Renault

În încercarea de a juca un rol în segmentele superioare ale pieței, Renault a lansat modelul Talisman, un vehicul cu caracteristici și prestații cel puțin interesante. Volkswagen Passat, Ford Modeo, Skoda Superb sau Opel Insignia au acum un rival francez pe măsură.

Autor: Robert Stan

TOP 300 Vezi toate noutatile

miercuri, 09 martie 2016. 0 comentarii

Recensământul bogaţilor: Câţi români au devenit milionari în ultimul an

Compania de consultanţă Knight Frank a identificat 10.800 de români cu averi de peste un milion de dolari, cu 500 în plus faţă de numărul din 2014 şi de aproape trei ori mai mulţi decât în urmă cu zece ani. Compania engleză se aşteaptă ca peste două decenii, numărul milionarilor români să crească la 18.400.

Autor: Alexandru Urzică

IMM-uri Vezi toate noutatile

duminică, 24 aprilie 2016. 0 comentarii

Businessul care merge pe tocuri

Daniel Anton, un absolvent de studii economice, a transformat pasiunea femeilor pentru pantofi într-un business de 80 de mii de euro, în 2015. Magazinul său oferă ceva inedit: Clienţii devin proprii designeri.

Autor: Bianca Dobrescu

Lifestyle Vezi toate noutatile

sâmbătă, 30 aprilie 2016. 0 comentarii

„Un tango mas”, 10 ani sărbătoriți pe 8 mai la Teatrul Odeon

Unul dintre cele mai longevive spectacole de dans din România, „Un tango mas”, producţie a Teatrului Odeon, împlinește în luna mai 10 ani de la premieră. Au fost până acum peste 150 de reprezentaţii.

Autor: capital.ro
duminică, 01 mai 2016

OUT this season

sâmbătă, 30 aprilie 2016

IN this season

sâmbătă, 30 aprilie 2016

Ce înseamnă luxul pentru tine?