PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Top 10 stiri

PREMIUM EVZ

Recomandările editorilor 1 - 6

Actualitate Vezi toate noutatile

marţi, 31 mai 2016. 0 comentarii

O bulă speculativă în Shanghai Futures Exchange a explodat în mod spectaculos!

În analiza săptămânală pe mărfuri, Saxo Bank atrage atenţia asupra şovăielilor preţului petrolului înaintea reuniunii OPEC de pe 5 iunie, chiar dacă nu se aşteaptă nicio decizie remarcabilă acolo. Energia şi metalele preţioase nu au prea stralucit, ceea ce nu se poate spune despre produsele agricole, aproape toate în creştere săptămâna trecută.

Autor: Radu Cazan

Business Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

Bostan: Normele de aplicare a pachetului privind achiziţiile publice vor fi discutate în Guvern în 2 iunie. Ştirea că sistemul ar fi blocat este falsă

Normele de aplicare a noului pachetului legislativ privind achiziţiile publice urmează să fie aprobate în şedinţa de Guvern din 2 iunie iar procedurile de achiziţie în desfăşurare se derulează fără impedimente, a declarat luni, ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, Marius Bostan, într-o conferinţă de presă.

Autor: Sorin Alexandru

Banii tăi Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere. Bursa de la Frankfurt a deschis luni în creştere, cea de la Paris în scădere. Wall Street-ul şi bursa de la Londra au fost închise

Bursa de pe Wall Street este închisă luni cu prilejul unei sărbători publice (Memorial Day), transmite Reuters.

Autor: Sorin Alexandru

Special Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

Chimcomplex Borzești a câștigat trofeul Galei Capital pentru “Investiția anului”

Compania Chimcomplex SA Borzești a primit distincția ”Investiția anului”, pentru inaugurarea uneia dintre cele mai performante instalații de cogenerare din sud-estul Europei, o investiție de circa 14 milioane de euro, care permite combinatului să-şi reducă semnificativ costurile cu utilităţile.

Autor: Tudor Vladimir

Auto Vezi toate noutatile

marţi, 31 mai 2016. 0 comentarii

Dacia introduce cutia de viteze robotizată Easy-R şi versiuni Prestige pentru Logan MCV şi Sandero

Constructorul auto Dacia a anunţat luni că începând din luna iunie, pe versiunile Laureate şi Prestige ale modelelor Logan, Logan MCV şi Sandero, precum şi pe Sandero Stepway va fi disponibilă o cutie de viteze robotizată, denumită Easy-R, la un preţ cu 500 de euro mai mare decât cel al versiunii manuale, informează un comunicat de presă al companiei.

Autor: Sorin Alexandru

TOP 300 Vezi toate noutatile

miercuri, 09 martie 2016. 0 comentarii

Recensământul bogaţilor: Câţi români au devenit milionari în ultimul an

Compania de consultanţă Knight Frank a identificat 10.800 de români cu averi de peste un milion de dolari, cu 500 în plus faţă de numărul din 2014 şi de aproape trei ori mai mulţi decât în urmă cu zece ani. Compania engleză se aşteaptă ca peste două decenii, numărul milionarilor români să crească la 18.400.

Autor: Alexandru Urzică

IMM-uri Vezi toate noutatile

joi, 26 mai 2016. 0 comentarii

Conferinta "Inteligenta Strategica si Suprematie" (P)

Conferinta “Inteligenta Strategica si Suprematie. Modele de afaceri ale liderilor de piata”, organizata de RisCo impreuna cu CEC Bank si Alpha Bank va avea loc in data de 15 iunie 2016.

Autor: Administrator

Lifestyle Vezi toate noutatile

luni, 30 mai 2016. 0 comentarii

James Bond rămâne fără regizor

Regizorul Sam Mendes, cel care s-a ocupat de regia celor mai recente filme ale seriei James Bond, Skyfall şi Spectre, a anunțat că este timpul ca altcineva să se ocupe de regia următoarelor pelicule ale francizei.

Autor: Dan Radu