PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Top 10 stiri

PREMIUM EVZ

Vlad Voiculescu, noul ministru al Sănătăţii: "Investiţiile sunt necesare de mult, investiţiile pe care această ţară le-a făcut în ultimii 25 de ani sunt absolut sumare"

miercuri, 25 mai 2016. Sorin Alexandru . 0 comentarii

Investiţiile în infrastructura sistemului de Sănătate, asigurarea medicamentelor esenţiale şi parteneriatele public-private pentru constuirea de spitale noi sunt printre priorităţile mandatului noului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Stirile zilei

Recomandările editorilor 1 - 6

Actualitate Vezi toate noutatile

miercuri, 25 mai 2016. 0 comentarii

Excedentul bugetar a scăzut la 0,02% din PIB, după primele 4 luni, la 130 de milioane de lei

Execuţia bugetului general consolidat pe primele patru luni ale anului 2016 s-a încheiat cu un excedent de 130 milioane de lei, respectiv 0,02% din PIB, faţă de 5,96 miliarde de lei, respectiv 0,84% din PIB, înregistrat în aceeaşi perioadă a anului 2015, informează, miercuri, Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

Autor: Sorin Alexandru

Business Vezi toate noutatile

miercuri, 25 mai 2016. 0 comentarii

Dosarul Rompetrol Rafinare privind ridicarea sechestrului, trimis la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Tribunalul Constanţa îşi declină competenţa în dosarul în care Rompetrol Rafinare cere ridicarea sechestrului instituit de DIICOT asupra bunurilor companiei şi îl trimite Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, conform soluţiei postate miercuri pe portalul instanţelor.

Autor: Sorin Alexandru

Banii tăi Vezi toate noutatile

miercuri, 25 mai 2016. 0 comentarii

Pierderile Piraeus Bank s-au redus în primul trimestru la 37 milioane de euro

Piraeus Bank, cel mai mare grup bancar elen, şi-a redus pierderile la 37 de milioane de euro în primul trimestru din 2016, datorită scăderii provizioanelor pentru creditele neperformante, transmite Reuters.

Autor: Sorin Alexandru

Special Vezi toate noutatile

sâmbătă, 21 mai 2016. 0 comentarii

Capital TV: "Listele ruşinii" încalcă protejarea datelor cu caracter personal, dar respectă Codul de procedură fiscală

"Listele ruşinii", cu datornicii la stat, publicate de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), au făcut subiectul discuţiei la emisiunea Capital TV, transmisă de postul B1 şi moderată de Claudiu Şerban.

Autor: Valentin Gros

Auto Vezi toate noutatile

miercuri, 25 mai 2016. 0 comentarii

Dacă îţi iei maşină electrică, statul îţi va da în 2016 până la 20.000 de lei. Regulile de acordare, publicate în Monitorul Oficial

Persoanele care vor să-şi cumpere maşini electrice noi pot să ceară de la stat sume de până la 20.000 de lei, conform unui act normativ al Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), care a fost publicat azi în Monitorul Oficial. Prin programul "Rabla Plus", aşa cum mai este numit de autorităţi, Guvernul vrea să încurajeze achiziţionarea de maşini prietenoase cu mediul.

Autor: Sorin Alexandru

TOP 300 Vezi toate noutatile

miercuri, 09 martie 2016. 0 comentarii

Recensământul bogaţilor: Câţi români au devenit milionari în ultimul an

Compania de consultanţă Knight Frank a identificat 10.800 de români cu averi de peste un milion de dolari, cu 500 în plus faţă de numărul din 2014 şi de aproape trei ori mai mulţi decât în urmă cu zece ani. Compania engleză se aşteaptă ca peste două decenii, numărul milionarilor români să crească la 18.400.

Autor: Alexandru Urzică

IMM-uri Vezi toate noutatile

marţi, 17 mai 2016. 0 comentarii

(P) Cum a fost la conferinta Performanta IMM-Bani, Idei, Actiune (partea I)

Sapte antreprenori de succes au vorbit despre ce inseamna un model de business durabil si cum se poate atinge performanta in afaceri, in cadrul conferintei organizate de RisCo, in data de 12 mai 2016.

Autor: Administrator

Lifestyle Vezi toate noutatile

joi, 26 mai 2016. 0 comentarii

Cât valorează cele mai puternice echipe de fotbal din lume

Real Madrid, Barcelona și Manchester United domină clasamentul celor mai valoroase echipe de fotbal din lume. Împreună aceste trei cluburi valorează mai bine de 10,5 miliarde de dolari.

Autor: Dan Radu