Tiriac Imobiliare a anuntat ca doreste sa isi mareasca echipa si vizeaza angajarea, in perioada urmatoare, a noi profesionisti din domeniul imobiliar. Compania considera actualul context economic prielnic pentru aceasta actiune.

“Ne-am propus sa dezvoltam proiecte imobiliare ambitioase, atat de tip rezidential, cat si comercial si, pentru acest lucru, avem nevoie de noi oameni implicati, seriosi, cu experienta. In acest sens, vizam completarea echipei existente si atragerea in companie, pe toate nivelele de business, a unor profesionisti competenti, cu minimum 5 ani experienta in domeniul imobiliar, obisnuiti cu termene limita stranse si avand abilitati rafinate de negociere. Domeniile vizate sunt, in principal, arhitectura, constructiile si managementul de proiect, dar nici celelalte zone de business nu vor fi neglijate”, a declarat Ion Alexandru Tiriac, reprezentantul actionariatului in cadrul Tiriac Imobiliare.

Reprezentantii companiei au anuntat ca intr-un moment cand piata stagneaza, ca in aceasta perioada, companiile care beneficiaza de o strategie solida si de lichiditati pot fi motoare de dezvoltare pentru comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Tiriac Imobiliare considera, astfel, ca acest moment este unul prielnic pentru marirea echipei.

La ora actuala, Tiriac Imobiliare dezvolta mai multe proiecte de tip rezidential, comercial sau mixt, printre care Stejarii – primul club rezidential de lux din Romania, Residenz – cartierul german, showroom-urile TiriacAuto (cum ar fi cele din Piatra-Neamt si Suceava, care urmeaza sa fie finalizate in urmatoarele luni) sau mall-urile Civis Center de la Brasov si Timisoara. Pana in anul 2010, valoarea totala estimata a investitiilor Tiriac Imobiliare este de 900 milioane Euro.

Sursa: Tiriac Imobiliare