Centrele de frumuseţe Hyper Minceur caută un partener masterfrancizat care să aducă serviciile sale pe piaţa românească. Acesta trebuie să înceapă activitatea cu patru cabine speciale de slăbit, plătind o taxă de 10.000 de euro pentru achiziţia acestora.

Investiţia totală iniţială este completată de dotarea cabinelor cu echipamentele necesare, care variază între 4.000 şi 14.000 de euro, în funcţie de suprafaţa cabinei. Viitorul partener francizat va plăti şi redevenţe lunare către francizor în valoare de 100 de euro/lună/cabină.

Profilul vizat de către francizor este o persoană dinamică, dedicată businessului cu minimă experienţă managerială, care să contribuie la realizarea planurilor de expansiune teritorială naţională.

Din experienţa centrelor Hyper-Minceur, 95% din clientelă este feminină, însă centrele sunt vizitate şi de bărbaţii aflaţi în căutarea greutăţii ideale, mari amatori ai timpului petrecut în cabinele de slăbit.
Ceea ce deosebeşte centrele HyperMinceur de concurenţa din domeniu sunt tratamentele originale aplicate cu Cellu M6, produsele Thalgo şi alte produse nutriţioniste comercializate de-a lungul timpului şi testate pe diferite pieţe internaţionale. În raport cu rezultatele pe care clientul final doreşte să le obţină, tratamentele în cabinele de slăbit (punctul forte al centrelor HyperMinceur) pot varia de la două la cinci luni. Centrele HyperMinceur nu se adresează unei categorii specifice de cliente, de la 18  până la 80 de ani.

Rezultatele se obţin în timp la centrele Hyper Minceur prin gama complexă de tratamente, pornind de la şedinţele din cabinele speciale de slăbit, până la o dietă echilibrată, creme şi produse pentru arderea celulitei. În prezent, reţeaua Hyper Minceur deţine 41 de centre deschise şi 17 licenţe semnate în diferite regiuni ale lumii. Istoria centrelor HyperMinceur începe în anul 2001, în Franţa, din dorinţa de a răspunde cu soluţii şi tratamente din ce în ce mai diversificate nevoii femeilor aflate în căutarea greutăţii ideale, din întreaga lume.
Oricine ajunge în cabina specială de slăbit devine un „client fidel“ HyperMinceur, beneficiind de tratamente adecvate pentru obţinerea celui mai bun tonus.