Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Flamingo International a investit 300.000 de euro in deschiderea unui nou magazin Flamingo Computers, in cadrul complexului Cora Lujerului, din Capitala. Acesta este si prima unitate de tip concept store a grupului.

Noul magazin Flamingo Computers are o suprafata de 350 metri patrati, iar deschiderea acestui concept store face parte din strategia de sustinere a dezvoltarii lantului Flamingo Computers in paralel cu extinderea retelei de magazine Flanco World din ultimii doi ani, precum si cu dezvoltarea platformei de e-shopping, eflamingo.ro , lansata in acest an.

„Vom continua dezvoltarea lantului Flamingo Computers prin inaugurari de noi magazine de tip concept store aflate sub acest brand. Orientarea acestora va fi catre suprafete medii, in zone cu un trafic ridicat”, a declarat CEO-ul Flamingo International, Jiri Rizek.

Flamingo International se afla pe piata din Romania incepand din anul 1994, axandu-se pe comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Din 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.