Praktiker România, liderul pieţei româneşti do-it-yourself, extinde gama produselor financiare pe care clienţii săi le pot folosi în magazinele din reţea. Printr-un parteneriat încheiat cu GarantiBank, posesorii cardului de credit Bonus Card îl vor putea utiliza din luna februarie pentru achiziţionarea oricăror articole din oferta Praktiker, având opţiunea de a plăti produsele cumpărate în 12 rate lunare fixe, fără dobândă şi fără niciun comision. În plus, pentru toate cumpărăturile achitate cu Bonus Card până pe 30 aprilie 2009, clienţii Praktiker beneficiază de o perioadă de graţie de 3 luni pentru plata primei rate.

“Soluţia oferită împreună cu GarantiBank răspunde intenţiei noastre de a le da clienţilor posibilitatea să folosească diverse mijloace prin care îşi pot suplimenta resursele financiare disponibile”, a declarat Guenter Vosskaemper, Director General Praktiker România. „Dorinţa noastră este să venim cu soluţii potrivite care să fie în acelaşi timp adaptate contextului economic actual, astfel încât clienţii noştri să le poată folosi atunci când consideră că au nevoie de ele”.

Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din România, este un instrument de plată inteligent prin care clienţii acumulează bonusuri de fiecare dată când fac cumpărături. Cu bonusul acumulat în urma tranzacţiilor, deţinătorii cardului pot face cumpărături gratuite în cadrul reţelei de magazine partenere Bonus Card.

“Ne bucurăm că prin intermediul magazinelor Praktiker putem oferi tuturor posesorilor de Bonus Card o soluţie financiară complexă, constând în bonus pentru cumpărăturile efectuate cu Bonus Card, 12 rate fără dobândă şi comisioane şi o perioadă de graţie de 3 luni”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri GarantiBank.

Clienţii Praktiker care deţin carduri de credit Bonus Card le pot folosi în oricare din cele 25 de magazine existente în reţeaua companiei. În afară de Garanti Bank, Praktiker România are încheiate la ora actuală parteneriate pentru diverse servicii financiare cu BRD Finance, Credit Europe Bank, RBS România şi Cetelem.

Praktiker România este liderul pieţei româneşti do-it-yourself, având cea mai extinsă reţea de magazine specializate din ţară. Compania deţine 25 de magazine în: Bucureşti (3 unităţi), Ploieşti, Cluj-Napoca, Timişoara (două magazine), Braşov, Bacău, Oradea, Constanţa, Craiova, Arad, Tîrgu-Mureş, Satu Mare, Brăila, Baia Mare, Galaţi, Iaşi (două unităţi), Târgovişte, Deva, Piteşti, Buzău şi Piatra Neamţ. Oferta Praktiker cuprinde peste 40.000 articole pentru casă şi grădină – materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior, accesorii sanitare, articole de mobilier, unelte, produse electronice şi electrocasnice, articole pentru amenajarea şi întreţinerea grădinii.

GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este deţinută în totalitate de Garanti Turcia, a doua bancă privată din Turcia. În România, GarantiBank are 49 de agenţii, dintre care 19 în Bucureşti.

GarantiBank a lansat în 2007 cardul de credit Bonus Card, care oferă utilizatorilor bonus din valoarea cheltuită în cele peste 25 de milioane de magazine din toată lumea. În reţeaua de comercianţi parteneri din România, utilizatorii pot achiziţiona produse în rate fără dobândă şi fără comisioane şi pot câştiga bonusuri cuprinse intre 1% si 5% pentru fiecare tranzacţie efectuată cu Bonus Card.

Bonus Card este disponibil şi în versiunile Gold şi Platinum, care oferă servicii suplimentare precum asigurare pentru călătorii, asistenţă non-stop pentru turişti sau acces în saloanele VIP din aeroport. Clienţii pot afla detalii mai multe despre cardul de credit Bonus Card accesând www.bonuscard.ro sau sunând la Alo Garanti: 0800 80 1234 (număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie).