Conform ediției din acest an a Top 300 Capital, cunoscutul om de afaceri Elan Schwartzenberg are o avere estimată la 45-50 de milioane de euro, fiind clasat pe locul 131.

Pe de altă parte, Sebastian Ghiță, patron al Asesoft Distribution are o avere de 135 de milioane de euro, fiind clasat pe locul 40.

Realitatea TV a început să emită aseară, de la ora 18.00, din studiourile din noul sediu Willbrook. Emisia a început cu un News Alert prezentat de Diana Enache. Ruptura în cadrul postului Realitatea TV, așteptată de ceva vreme, s-a produs astfel.

Elan Schwartzenberg, patronul postului, a recuperat majoritatea echipamentelor tehnice din vechiul sediu de la Casa Presei, care i-a rămas lui Sebastian Ghiță, managerul Realitatea TV și deținătorul unui alt post de știri, RTV, care a început să emită pe 12 octombrie.
Site-ul realitatea.net, al postului Realitatea TV, nu a putut fi accesat în dimineața aceasta preț de câteva zeci de minute, iar RTV are și ea o pagină de internet, rtv.net.

Realitatea TV, prima televiziune de ştiri din România, a fost fondată în 2001 de către Silviu Prigoană. Doi ani mai târziu, offshore-ul elveţian Bluelink Communicazioni a preluat 55% din Realitatea TV, iar 25% din acţiuni au trecut în proprietatea Federaţia Sindicatelor Libere şi Independente (FSLI) Petrom, organizaţie controlată de Liviu Luca, apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu.