Silver Whisper
Când vine vorba de lux în vacanţă, imaginaţia merge departe: transferuri cu elicopterul, propriul majordom şi un itinerariu care cuprinde 28 de ţări plus cele mai rare bunătăţi culinare. Compania Six Star Cruises s-a gândit să îndeplinească visul celor mai excentrici miliardari, aşa că a creat cel mai luxos vas de croazieră din lume care face o excursie de 124 de zile în Polinezia Franceză, Noua Zeelandă, Malaezia, Maldive şi Los Angeles. Cu un cost de 10.000 de Euro/zi de cuplu te vei bucura de avioane private, transferuri cu Rolls Royce şi cazări în apartamente regeşti. Un elicopter privat te va duce la aeroportul din Londra de unde vă veţi îmbarca la bordul unui Boeing Business cu destinaţia Los Angeles. În timpul zborului vei savura caviar şi ceai Da Hong Pao Ceai, o delicatesă din plante recoltate în urmă cu 1000 de ani. Pe Silver Whisper, vasul de şase stele veţi face croaziera vieţii şi veţi experimenta apartamentul regal cu două dormitoare, terase acoperite, două băi îmbrăcate în marmură, o garderobă imensă, un lounge spaţios şi o terasă îmbrăcată în sticlă. Pachetul extravagant cuprinde şi patru nopţi de cazare în Florida într-o vilă cu jacuzzi pe acoperiş şi cinema în casă. Pentru un asemenea răsfăţ costul este de 1.250.314 Euro/cuplu.

Oasis of the Seas
Cel mai luxos vas al companiei Royal Caribbean măsoară 361 de metrii lungime şi are o capacitate de peste 6000 de pasageri, fiind unul dintre cele mai încăpătoare paradisuri plutitore. Are 16 punţi şi oferă pasagerilor cele mai luxoase condiţii cum ar fi apartamente de mansardă şi apartamente de lux cu balcoane cu vedere la mare sau promenade. Nava oferă divertisment pentru toată lumea: tiroliană, cazino, mini-teren de golf, cluburi de noapte, karaoke, club de comedie, cinci bazine de înot şi parcuri tematice. Te poţi relaxa în Central Park, zona din centrul navei care se deschide spre cer şi arată spaţiile cu vegetaţie tropicală cu 12.000 de plante, mărginite de buticuri şi baruri. Aici există şi Rising Tide Bar care se întinde pe cele trei punţi ale vasului. Te poţi aventura pe simulatorul de surf FlowRider şi te relaxezi în băile de aburi şi în apartamentele dedicate masajelor. Seara poţi alege Teatrul Acvatic care găzduieşte cea mai mare piscină a navei. Pentru cei mici există  Kids Avenue, un bulevard numai pentru ei cu jocuri, iar adolescenţii au la dispoziţie un laborator de ştiinţă. Un sejur de şapte nopţi costă de la 1049 dolari în cameră cu vedere la ocean.

Legend of the Seas
Vasul reprezintă primii paşi ai companiei Royal Caribbean în lumea croazierei de aventură, fiind dotat cu perete pentru alpinism, un teren pentru golf şi un acoperiş detaşabil. Ca toate navele din clasa Vision, Legend of the Seas este conceput pentru a asigura o iluminare naturală prin acoperişul de sticlă şi ferestre panoramice. Atriumul central, cunoscut sub numele de Centrum, este cât şapte punţi de mare. Poţi lua masa în salonul Romeo şi Julieta care oferă mâncăruri atăt la ore fixe cu loc la aceeaşi masă întotdeauna, precum şi mese târzii special adaptate pentru programul tău lejer. Cel mai mare răsfăţ este în apartamentul regal cu un balcon de 155 de metri pătraţi, pian, baie jacuzzi şi o cameră de zi separată. Spectacolele desprinse de pe Broadway prezintă acte de cabaret, iar in timpul zilei îţi poţi arăta talentul la bucătărie în cadrul unor competiţii incitante. Pentru tinerii au gândit petreceri cu pizza, turnee sportive şi nopţi de film. Vasul de croazieră oferă excursii cu opriri în Insulele Bermude, Portugalia, Mexic, Belize, Hawaii, Europa, Panama, Caraibe, Bahamas. 7 nopţi cazare costă de la 555 Euro/pers.

Află cum e vacanţa pe nava de croazieră destinată celibatarilor pe TV Travel!